Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Jaloeziekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal jaloeziekasten in haar webshop staan. Wij hebben momenteel 2 type jaloeziekasten, namelijk de jaloeziekasten Trend en Standaard. Beide jaloeziekasten zijn van goede kwaliteit. Ook zijn beide kasten voorzien van een epoxylaag die de kasten beschermen tegen kleine krasjes. De jaloeziekasten die in de webshop staan, worden binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd.

Diverse jaloeziedeurkasten

Inofec Kantoormeubelen verkoopt diverse voordelige jaloeziekasten, ook wel roldeurkasten genoemd. Jaloeziekasten kunnen veel ruimte besparen. De jaloezieën verdwijnen namelijk in de kast, dit in tegenstelling tot de draaideurkasten waarbij de deuren naar buiten draaien. Zodoende neemt de jaloeziekast minder ruimte in beslag. De jaloeziekasten kunt u inrichten met legborden, uittrekframes, uittrekbare legborden en uittreklades. In ons assortiment vindt u 2 verschillende modellen, de jaloeziekasten Standaard en Trend. U kunt deze roldeurkasten bestellen in diverse kleuren en afmetingen.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen jaloeziekasten, maar levert ook nog honderden andere kantoormeubelen. De kantoormeubelen die in onze webshop staan, worden binnen maximaal 10 werkdagen geleverd. Een aantal meubelen die we in ons assortiment hebben, zijn kantoorkasten, kantoorstoelen, magazijnstellingen, brandvertragende kasten, zadelkrukken en bureautafels. Met onze kantoormeubelen is het mogelijk om alle ruimtes in uw kantoor in te richten.

Gratis levering en montage van uw jaloeziekasten

Alle jaloeziekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe jaloeziekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec jaloeziekast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×