Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Jaloeziedeurkasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse jaloeziedeurkasten in haar webshop staan. Er zijn 2 type jaloeziedeurkasten, namelijk de jaloeziedeurkast Trend en Standaard. Beide jaloeziedeurkasten zijn van goede kwaliteit. Ook zijn beide kasten voorzien van een epoxylaag die de kasten beschermen tegen kleine krasjes. Alle jaloeziedeurkasten zijn te bestellen in diverse kleuren en afmetingen. Deze jaloeziedeurkasten worden in onze webshop roldeurkasten genoemd. De jaloeziedeurkasten worden binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd.

Diverse jaloeziedeurkasten

In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse voordelige jaloeziedeurkasten. Met de jaloeziedeurkasten kunt u veel ruimte besparen. In tegenstelling tot een draaideurkast, waarbij de deuren naar buiten draaien, verdwijnen de jaloezieën in de kast. Hierdoor neemt de jaloeziedeurkast minder ruimte in beslag. De jaloeziedeurkasten zijn in te richten met onder meer legborden, uittrekframes, uittrekbare legborden en uittreklades. Binnen ons assortiment vindt u 2 verschillende modellen, de jaloeziedeurkasten Standaard en Trend. U kunt deze kasten bestellen in diverse afmetingen en kleuren.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen jaloeziedeurkasten, maar levert ook nog honderden andere kantoormeubelen. De kantoormeubelen die in onze webshop staan, worden binnen maximaal 10 werkdagen geleverd, mits anders staat vermeld. Een aantal meubelen die we in ons assortiment hebben, zijn onder mee balies, kantoorstoelen, stalen kasten en bureautafels. Met onze kantoormeubelen is het mogelijk om alle ruimtes in uw kantoor in te richten.

Gratis levering en montage van uw jaloeziedeurkasten

Alle jaloeziedeurkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe jaloeziedeurkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec jaloeziedeurkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×