Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Directiemeubelen InoEos

De InoEos directielijn creëert voor u de ideale werkomgeving. Het strakke lijnenspel geeft dit meubel een minimalistische en zeer stijlvol karakter. Het uitgebreide programma is verkrijgbaar in diverse kleuren. Onze adviseurs helpen u graag bij de inrichting van uw directiekantoor. Uw eisen en wensen worden vertaald in een compleet inrichtingsplan met bijbehorende offerte.

Passend inrichtingsadvies op maat

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of pand komt behoorlijk wat kijken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen. Zij vertalen uw eisen en wensen in een overzichtelijk inrichtingsplan met de daarbij behorende offerte, en dat bovendien geheel kosteloos.

Gratis levering en montage

Alle InoEos directiemeubelen worden gratis geleverd. Bovendien monteren de bezorgers van Inofec ook alle directiemeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe InoEos meubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe InoEos directiemeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×