Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

IJzeren kasten

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit meer dan 100 ijzeren kasten. Iedere ijzeren kast heeft een bepaalde functie. Zo leveren wij ijzeren kasten die u kunt gebruiken om uw archief of documentatie in te bewaren. Daarnaast hebben wij ook kasten voor uw kleding. De ijzeren kast die het meest besteld wordt, is de ijzeren draaideurkast. Deze draaideurkasten zijn namelijk zeer voordelig. Daarnaast zijn er nog vele andere ijzeren kasten in ons assortiment. Alle kasten worden binnen 10 werkdagen gratis geleverd en gemonteerd.

Overige ijzeren kasten

We hebben een uitgebreid assortiment aan ijzeren kasten. Naast de draaideurkasten hebben wij nog diverse andere kasten, bijvoorbeeld ladekasten. We hebben verschillende ijzeren ladekasten. De ladekasten zijn gemaakt voor diverse papierformaten. Zo hebben wij A0 ladekasten, A1 ladekasten, A3 ladekasten en A4 ladekasten. Heeft u een aantal belangrijke en waardevolle documenten, dan mag een brandkast niet ontbreken op uw kantoor. Deze brandkasten zijn voorzien van een ijzeren wand met een thermische isolatielaag. Deze thermische isolatielaag zorgt ervoor dat de ijzeren brandkasten voor minimaal 30 minuten brandwerend zijn. Enkele andere ijzeren kasten zijn hangmappenkasten, folderkasten en lockerkasten. Inofec Kantoormeubelen biedt u een ruime keuze aan ijzeren archiefkasten die geschikt zijn voor uw bedrijf.

Gratis levering en montage van uw ijzeren kasten

Alle ijzeren kasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ijzeren kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe stalen kast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ijzeren Inofec kasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×