Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Hangmappenkasten

Inofec Kantoormeubelen heeft verschillende soorten hangmappenkasten in haar online webshop. Deze hangmappenkasten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit hoeveel lades uw hangmappenkast moet bevatten. De kasten zijn leverbaar met 2, 3 of 4 lades. Uw hangmappenkasten worden gratis geleverd en gemonteerd. Deze kasten worden in onze webshop ook wel dossierkasten genoemd. Uw nieuwe hangmappenkasten heeft u al binnen 10 werkdagen op uw kantoor staan. Uw nieuwe hangmappenkasten bestelt u daarom in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Scherp geprijsde hangmappenkasten

De hangmappenkasten van Inofec Kantoormeubelen zijn zeer scherp geprijsd. Al deze kasten voor hangmappen zijn gemaakt van zeer sterk staal en bovendien voorzien van kogelgelagerde geleiders. Dit zorgt ervoor dat de lades soepel openen en sluiten. Ook zijn de hangmappenkasten voorzien van een ladeblokkering. Hierdoor kunt u niet meer dan één lade tegelijk openen. Wanneer dit wel mogelijk zou zijn, bestaat de kans dat de kast naar voren kan kantelen. Alle lades zijn voorzien van een etikethouder, zodat u eenvoudig aangeven welke dossiermappen zich in welke lade bevinden. U kunt een hangmappenkast met 2,3 of 4 lades bestellen en in de kleuren zwart, grijs en aluminium. U bestelt uw nieuwe hangmappenkasten eenvoudig online via de webshop.

Overige kasten online kopen

Naast deze mappenkasten zijn er nog meer verschillende archiefkasten. De meest gebruikte kasten zijn draaideurkasten. Deze kasten zijn zeer voordelig en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook vindt u in onze webshop ook roldeurkasten. Deze roldeurkasten kunt u in verschillende typen, afmetingen en kleuren kopen. Een andere kast die vaak als archiefkast wordt gebruikt is de schuifdeurkast. De schuifdeurkasten zijn eveneens leverbaar in meerdere typen, afmetingen en kleuren. De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt u een ruim assortiment aan archiefkasten en andere kantoormeubelen, zoals brandkasten, fauteuils en ook als u op zoek bent naar een hoekbureau. U vindt daarom altijd geschikte kantoormeubels bij Inofec die aan uw wensen voldoen.

Gratis levering en montage van uw hangmappenkasten

Alle hangmappenkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe hangmappenkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec hangmappenkast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×