Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Hangmapkasten

Wij hebben verschillende uitvoeringen van hangmapkasten in onze webshop. Een hangmapkast is te bestellen in een uitvoering met 2, 3 of 4 lades. Daarnaast is iedere uitvoering ook in 3 kleuren te bestellen, namelijk in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Alle hangmapkasten worden gratis geleverd bij u op het kantoor. De kast hoeft niet meer in elkaar gezet te worden, dus u kunt er direct gebruik van maken. Uw nieuwe hangmapkast wordt binnen 10 werkdagen bij u geleverd.

Scherp geprijsde hangmapkasten

De hangmapkasten van Inofec Kantoormeubelen zijn zeer scherp geprijsd. Iedere kast is gemaakt van staal, waardoor de kast lang mee gaat. Om de lades gemakkelijk te openen en sluiten, is iedere lade voorzien van een kogelgelagerde geleider. De hangmapkast is ook voorzien van een ladeblokkering. Hierdoor kunt u niet alle lades tegelijk openen. De reden hiervoor is dat de kast dan niet voorover kan vallen, omdat het gewicht naar voren wordt verplaatst. Iedere lade heeft ook een etikettenhouder waarop u kunt aangeven wat er in iedere lade zit.

Overige kasten online kopen

De hangmapkasten zijn niet de enige kasten die wij kunnen leveren. Ons standaard assortiment bestaat nog uit tientallen andere kantoor kasten. De kantoorkast die het meest gewild is bij onze klanten is de draaideurkast. Deze draaideurkast heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kiezen ook veel klanten voor een roldeurkast, omdat deze kast diverse inrichtingsmogelijkheden heeft, zoals legborden, uittrekframes en uittrekbare lades. Andere kantoorkasten die u bij ons kunt kopen zijn postvakkenkasten, schuifdeurkasten en andere afsluitbare kasten. Kortom, als u op zoek bent naar een nieuwe kantoorkast, dan vindt u bij ons altijd wel een geschikte kast.

Gratis levering en montage van uw hangmapkast

Alle hangmapkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe hangmapkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec hangmapkast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×