Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Groene bureaustoelen

De kleur van een bureaustoel is heel belangrijk. Kiest u voor safe met een zwarte bureaustoel of wilt u toch meer kleur in uw kantoor en gaat u voor de kleur groen? Een groene bureaustoel trekt veel aandacht. Vaak worden groene bureaustoelen gecombineerd met een wit bureau. Deze kleurcombinatie zorgt voor een moderne uitstraling dankzij de witte bureaus en een frisse/levendige uitstraling dankzij de bureaustoelen in de kleur groen. Een bureaustoel groen is perfect te combineren met andere kleuren bureaus. Meestal wordt er voor het bureau gekozen voor de kleur wit, zwart of aluminium in combinatie met een houtkleurig topblad. Deze kleuren combineren goed met een groene bureaustoel.

Iedere groene bureaustoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Dat betekent dat u al binnen 2 weken over een nieuwe bureaustoel kunt beschikken. Deze groene bureaustoelen houden we op voorraad, waardoor we deze snel kunnen leveren. Bovendien ontvangt u op alle bureaustoelen nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw bureaustoel groen

De bureaustoelen groen worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering van de groene bureaustoelen met u af te stemmen. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de bureaustoelen moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaustoel groen op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en de groene bureaustoelen zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment bureaustoelen is slechts een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen biedt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook ladekasten A3, bezoekersstoelen, schoolkluisjes en in hoogte verstelbare bureaus. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, kantines, directiekantoren en vergaderzalen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×