Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Goedkope bureautafels

Bent u op zoek naar goedkope bureautafels? Zoek dan niet verder, u bent bij de juiste leverancier uitgekomen. Inofec Kantoormeubelen biedt een ruime collectie kantoormeubilair aan, zo ook bureautafels voor een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Vooral de InoStandaard, InoUnivers en InoSmart bureaus zijn goedkoop. U koopt al een bureautafel voor nog geen 100 euro. Al deze bureautafels zijn te leveren in diverse kleuren en afmetingen. De InoSmart bureautafels voldoen bovendien aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. U kunt deze bureaus namelijk in hoogte verstellen. Zodoende heeft u goedkope bureautafels die toch kwalitatief erg goed zijn. En al binnen 10 werkdagen leverbaar.

Goedkope bureautafels van Inofec Kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen is zeer divers. U vindt in onze webshop onder meer ook goedkope bureautafels. Deze bureaus zijn niet alleen scherp geprijsd, maar zijn tevens van uitstekende kwaliteit. Hiermee bewijst Inofec dat de kwaliteit niet hoeft te lijden onder een goedkope prijs. Vooral de bureautafels van de lijnen InoStandaard en InoUnivers zijn erg goedkoop. Deze bureautafels zijn voorzien van een 4-poots onderstel en leverbaar in diverse kleurcombinaties. Deze tafels zijn echter niet in hoogte verstelbaar. Wenst u dit wel? Dan bieden de goedkope bureautafels van de InoSmart lijn uitkomst. Deze bureautafels kunt u van 62 tot 85 cm hoog instellen en voldoen hiermee aan de ARBO normeringen. Andere bureaus die tevens in hoogte instelbaar zijn, zijn de InoPro en InoSquare bureaus. Deze zijn echter iets minder goedkoop, maar bieden wel volop mogelijkheden. Alle bureaus, zo ook de goedkope bureautafels, zijn uit voorraad leverbaar en kunnen zodoende al binnen 10 werkdagen bij u geleverd en gemonteerd worden.

Ruime collectie kantoormeubilair

Dankzij de ruime collectie kantoormeubelen kunt u iedere ruimte in uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Het aanbod bestaat namelijk uit onder andere bureaustoelen, directiestoelen, vergaderstoelen, kantinetafels, vergadertafels, roldeurkasten, dossierkasten, ladeblokken en magazijnstellingen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw kantoorruimtes, vergaderkamers, kantine, archiefruimte en directiekantoren inrichten. Vindt u het lastig om online uw nieuwe kantoormeubilair samen te stellen, neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste inrichting, inclusief tekening en offerte, en bovendien geheel vrijblijvend.

Gratis levering en montage van uw goedkope bureautafels

Alle bureautafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook het bureautafel ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureautafels op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureautafels.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×