Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Goedkope bureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment aan bureaus, waaronder ook goedkope bureaus. De bureas die u in onze webshop vindt, behoren tot verschillende meubellijnen. Iedere meubellijn heeft haar eigen kenmerken en is onder te verdelen in een prijsklasse. De bureaus van de meubellijnen InoStandaard, InoUnivers en InoSmart behoren tot de goedkope lijnen. Dit zijn allemaal bureaus met een 4-poots onderstel, waarvan de InoSmart bureaus in hoogte instelbaar zijn. Dankzij deze eigenschap zijn deze goedkope bureaus ook nog eens ARBO goedgekeurd volgens de normen NEN 2449 en NPR 1813. Al deze goedkope bureaus kunnen al binnen slechts 10 werkdagen bij u geleverd en geïnstalleerd worden.

Goedkope bureaus van Inofec Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar goedkope bureaus voor uw kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan bureaus, waaronder ook goedkope bureaus. Deze bureaus zijn niet alleen scherp in prijs, maar ook nog eens van prima kwaliteit. De goedkope bureaus zijn onder te verdelen in verschillende meubellijnen. Een aantal goedkope lijnen zijn InoStandaard, InoUnivers en InoSmart. Al deze goedkope bureaus zijn uitgevoerd met een degelijk 4-poots onderstel en leverbaar in diverse kleurcombinaties. Wanneer het niet noodzakelijk is om de bureaus in hoogte te verstellen, dan volstaan de goedkope bureaus InoStandaard en InoUnivers. Indien uw medewerkers echter meer dan 4 uur per dag gebruik maken van de bureaus, dan adviseren wij u de goedkope bureaus InoSmart. Deze zijn in hoogte verstelbaar en voldoen aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Al deze goedkope bureaus zijn uit voorraad leverbaar. De levertijd bedraagt dan ook slechts 10 werkdagen.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

U vindt in onze webshop, naast goedkope bureaus, ook andere kantoormeubelen. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte binnen uw kantoor voorzien van een nieuwe inrichting. Zo is het mogelijk om onder meer uw kantoorruimtes, directiekantoren, vergaderkamers, kantine en archiefruimte in te richten met het kantoormeubilair van Inofec. Het aanbod bestaat uit vergadertafels, archiefkasten, kantinestoelen, directiebureaus, scheidingswanden, receptiebanken en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom waar u alle kantoormeubelen kunt zien en uitproberen.

Gratis levering en montage van uw goedkope bureaus

Alle bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook het bureau ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaus op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureaus.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×