Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Geluidsabsorberende wanden

Heeft u last van geluidsoverlast op kantoor? Met name in een kantoortuin van bijvoorbeeld een call center kunt u hiermee te maken krijgen. Dit kunt u voorkomen door geluidsabsorberende wanden in de ruimte te plaatsen. De materialen waaruit deze wanden zijn gemaakt, hebben de eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor kunnen medewerkers zich beter op hun werkzaamheden concentreren en zijn ze productiever. De geluidsabsorberende wanden zijn te bestellen als staande wanden, mobiele wanden en opzetwanden welke allemaal in diverse kleuren en maten verkrijgbaar zijn. De wanden zijn overigens ook leverbaar in een niet-akoestische variant.

Geluidsabsorberende wanden zorgen voor rust op kantoor

In een kantoortuin van bijvoorbeeld een call center kan mogelijk geluidsoverlast ontstaan doordat er zich veel mensen in dezelfde ruimte bevinden. Hierdoor kan het voorkomen dat uw medewerkers problemen hebben met de concentratie. Om dit te voorkomen kunt u geluidsabsorberende wanden in de ruimte plaatsen. Deze wanden zijn vervaardigd uit materialen die de eigenschap hebben geluid te absorberen. Daarnaast zorgen deze scheidingswanden ook voor een stukje privacy voor uw medewerkers. De geluidsabsorberende wanden zijn te bestellen als design wanden, mobiele wanden en opzetwanden voor de bureaus. Zowel de staande als de mobiele wanden zijn leverbaar als koppelbare en niet-koppelbare scheidingswanden. Indien u meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen, dan raden wij u aan om koppelbare wanden te kopen. In de profielen zijn magneetstrips verwerkt die zorgen voor een naadloze aansluiting van de wanden. Alle geluidsabsorberende wanden die u in onze webshop vindt, zijn te bestellen in vele afmetingen en kleuren.

Snel en eenvoudig online kantoormeubelen bestellen

Naast geluidsabsorberende wanden levert Inofec nog tal van andere kantoormeubelen. In de webshop vindt u onder andere stalen kasten, ergonomische bureaustoelen, luxe directiestoelen, verstelbare bureaus, comfortabele vergaderstoelen, voordelige kantinemeubelen en schoolmeubilair. Vindt u het lastig om online uw nieuwe kantoorinrichting samen te stellen? Geen probleem, onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een compleet inrichtingsvoorstel uit met bijbehorende offerte. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Geluidsabsorberende wanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle geluidsabsorberende wanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe geluidsabsorberende wanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe geluidsabsorberende wanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×