Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Garagekasten: elke garagekast wordt gratis geleverd

Kasten die in uw garage staan, moeten sterk zijn en tegen een stootje kunnen. In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse kasten die geschikt zijn voor uw garage. De garagekasten worden gratis geleverd en gemonteerd. Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, dan ontvangt u de garagekast al binnen 10 werkdagen. Uw nieuwe garagekasten bestelt u daarom in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Diverse kasten te gebruiken als garagekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse kasten in haar assortiment die uitstekend te gebruiken zijn als garagekasten. Met name draaideurkasten, schuifdeurkasten en ladekasten worden veel gebruikt in garages. Al deze kasten zijn vervaardigd uit sterke materialen. Deze garagekasten zijn eveneens voorzien van een epoxylak, waardoor de kasten beschermd zijn tegen kleine krasjes. Draaideurkasten en schuifdeurkasten zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld gereedschappen en dergelijke in te bewaren. Deze garagekasten kunnen ook behoorlijk wat gewicht dragen. Ladekasten zijn ideaal om kleinmateriaal, zoals schroeven en bouten in te bewaren. Al deze garagekasten zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec is nog veel groter dan alleen garagekasten. Zo heeft Inofec nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. In de webshop staan onder andere ook diverse bureaus, bureaustoelen, kantinetafels en balies. Wij kunnen iedere ruimte van uw kantoorpand inrichten met meubelen. Neemt u voor meer informatie contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Gratis levering en montage van uw garagekasten

Alle garagekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle garagekasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe garagekast op de gewenste plaats. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec garagekast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×