Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Flexibele wanden

U wilt uw kantoorruimte flexibel kunnen indelen? Dan bieden de flexibele wanden van Inofec Kantoormeubelen uitkomst. In de webshop vindt u een uitgebreid assortiment flexible wanden voor een scherpe prijs. Wij leveren mobiele wanden, staande wanden en opzetwanden. Met name de staande en mobiele wanden zijn ideale wanden om uw kantoor flexibel in te kunnen delen of af te scheiden. In een handomdraai realiseert u een andere indeling. U kunt deze flexibele wanden in vele afmetingen en kleuren bestellen, en tevens in een akoestische en niet-akoestische variant.

Flexibele wanden voor uw kantoorruimtes

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bevat diverse flexibele wanden voor uw kantoorruimtes. Dankzij deze wanden kunt u een kantoorruimte in een handomdraai anders indelen of afscheiden. U vindt in ons aanbod onder meer staande wanden en mobiele wanden, maar ook opzetwanden voor de bureautafels. De opzetwanden kunnen op diverse manieren aan het bureau bevestigd worden, maar indien u flexibiliteit wilt behouden, dan dient u wanden te nemen met een losse tafelsteun of beugel. De flexibele wanden zijn verkrijgbaar als akoestische en niet-akoestische wanden. De akoestische variant heeft de eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor voorkomt u geluidsoverlast in de kantoorruimtes. Indien u meerdere flexibele wanden naast elkaar wilt plaatsen, dan is het aan te raden om koppelbare wanden te nemen. Deze flexibele wanden zijn voorzien van magneetstrips die ervoor zorgen dat de wanden naadloos op elkaar aansluiten. U kunt de flexibele wanden bestellen in tal van afmetingen en kleuren.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Ook voor andere kantoormeubelen bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij kunnen iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van conferentiezaal tot kantine, en van directiekantoor tot wachtruimte. U vindt in onze online webshop onder meer voordelige archiefkasten, roldeurkasten, comfortabele vergaderstoelen, ARBO bureaustoelen, receptiebalies en presentatiemiddelen. U koopt deze kantoormeubelen eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen. Bovendien is alles direct uit voorraad leverbaar.

Gratis levering en montage van uw flexibele wanden

Alle flexibele wanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe flexibele wanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe flexibele wanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×