Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Flexibele scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen heeft in haar assortiment een ruim aanbod van flexibele scheidingswanden. Dankzij het lichte gewicht zijn deze scheidingswanden gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u ze flexibel in de ruimte kunt gebruiken. Bovendien vindt u in onze webshop zowel staande als mobiele wanden. Met name deze laatste zijn helemaal eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen waarmee de wanden zijn uitgevoerd. Deze flexibele scheidingswanden zijn tevens te bestellen in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische wanden hebben de eigenschap geluid te absorberen, waardoor geluidsoverlast aanzienlijk wordt beperkt. De wanden zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Zeer betaalbare en flexibele scheidingswanden

Om een kantoorruimte af te scheiden of anders in te delen, bieden de flexibele scheidingswanden van Inofec Kantoormeubelen een passende oplossing. U vindt in ons assortiment onder meer staande en mobiele scheidingswanden. Dankzij het lichte gewicht zijn zowel de staande als de mobiele scheidinsgwanden gemakkelijk te verplaatsen. Maar de mobiele wanden zijn uiteraard nog gemakkelijker te verplaatsen door het mobiele onderstel. De flexibele scheidingswanden zijn leverbaar in een koppelbare en een niet-koppelbare uitvoering. Het voordeel van de koppelbare wanden is dat ze naadloos op elkaar aan te sluiten zijn. Deze scheidingswanden zijn namelijk voorzien van het slimme Magnetyx koppelsysteem. Dit houdt in dat er in de wanden een magneetstrip is verwerkt welke voor een naadloze aansluiting zorgt. Zeker wanneer u meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen, zijn koppelbare scheidingswanden aan te raden. De flexibele scheidingswanden zijn bovendien te verkrijgen in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische wanden hebben de eigenschap om geluid te absoberen wat positief bijdraagt aan de akoestiek in een ruimte. U kunt deze flexibele wanden bestellen in diverse kleuren en afmetingen.

Ruim en voordelig assortiment kantoormeubilair

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u naast flexibele scheidingswanden onder andere ook bureauschermen, bureaustoelen, directiebureaus, verstelbare bureaus, kantinestoelen, receptiebalies, archiefkasten en presentatiemiddelen. Wanneer u het lastig vindt om online de juiste combinatie van kantoormeubelen samen te stellen, bent u ook van harte welkom in onze showroom. Maar onze adviseurs maken ook graag een afspraak bij u op locatie. Op basis van uw input wordt geheel vrijblijvend een passend inrichtingsvoorstel uitgewerkt.

Gratis levering en montage van uw flexibele scheidingswanden

Alle flexibele scheidingswanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe flexibele scheidingswanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe flexibele wanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×