Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ergonomische kantoormeubelen

Een slechte werkhouding kan leiden tot regelmatig ziekteverzuim. Om dit tegen te gaan, kunnen ergonomische kantoormeubelen een oplossing zijn. Inofec Kantoormeubelen levert diverse kantoormeubelen voor een juiste werkhouding. Start er binnenkort een nieuwe werknemer en wilt u de meubelen snel ontvangen? Geen probleem, ook al onze ergonomische kantoormeubelen die in de webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd.

ARBO goedgekeurd

Een ergonomische bureaustoel hoeft niet veel te kosten. In onze webshop bevat diverse ARBO bureaustoelen. Bij iedere ARBO bureaustoel heeft u de mogelijkheid om de hoogte, armleggers en zitdiepte te verstellen. De ARBO bureaustoel Raya is een voorbeeld van een ergonomische bureaustoel voor weinig geld. Tevens heeft u de mogelijkheid om deze stoel in meerdere kleuren te bestellen.

NPR bureaustoelen

Als u zeker wilt zijn van een goede stoel, dan kiest u voor een NPR bureaustoel. Bij de NPR bureaustoel kunt u ook de hoogte, armleggers en zitdiepte instellen. Een verschil met de ARBO stoel is dat bij een NPR stoel de armleggers ook in breedte en diepte instelbaar zijn. In onze webshop vindt u de NPR bureaustoel Inofec die wij standaard uit voorraad leveren. Deze stoel kunt u bestellen in de kleuren zwart, rood en blauw.

mPosition, ergonomische werkplek van de toekomst

Wilt u een complete ergonomische werkplek, kies dan voor de mPostion. De mPotion is een bureaustoel en bureautafel in één. U kunt de mPosition in verschillende standen instellen, zodat u zowel zittend, staand als liggend kunt werken. De mPosition is voorzien van een hoofdsteun, lendesteun en uitschuifbare voetensteun. Daarnaast is deze werkplek in hoogte en in zitdiepte verstelbaar. De mPosition is leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor wielen of glijdoppen, voor een gestoffeerde of leren bekleding en uit diverse kleuren.

Overig ergonomische meubelen

Een ergonomische bureaustoel maakt het nog geen ergonomische werkplek. Daarom leveren wij ook tientallen ergonomische ARBO bureaus. Deze ARBO bureautafels zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Zo kan iedereen zijn of haar gewenste hoogte instellen. Deze bureaus zijn in diverse kleurcombinaties leverbaar.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse ergonomische kantoormeubelen levert Inofec honderden kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop diverse kantoorkasten, balies, magazijnrekken en kantoorstoelen. Ook voor een vergaderruimte, wachtkamer of kantine hebben wij bijpassende meubelen, zoals vergaderstoelen, receptiebalies en kantinetafels. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw ergonomisch kantoormeubilair

Alle ergonomische kantoormeubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergonomische kantoormeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ergonomische meubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ergonomisch kantoormeubilair van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×