Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ergonomische bureaustoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment ergonomische bureaustoelen in haar online webshop. Een ergonomische bureaustoel is een bureaustoel die voldoet aan de ARBO norm NEN-EN 1335 of NPR 1813. Deze norm geeft aan dat de bureaustoel voorzien is van diverse instelmogelijkheden. Zo kunt u bij een ergonomische bureaustoel onder meer de zithoogte en rughoogte verstellen. Ook zijn ergonomische bureaustoelen vaak uitgerust met synchroontechniek en zitdiepteverstelling. Dankzij deze opties bieden ergonomische bureaustoelen uitstekend zitcomfort, voorkomen ze gezondheidsklachten en zijn ze geschikt voor een brede groep mensen. Alle ergonomische bureaustoelen worden binnen slechts 10 werkdagen geleverd.

De beste ergonomische bureaustoelen

Wanneer u op zoek bent naar de beste ergonomische bureaustoelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. U kunt een ergonomische bureaustoel herkennen aan de toevoeging van de ARBO normen NEN-EN 1335 of NPR 1813. Deze normen geven aan dat de bureaustoel is uitgerust met diverse instelmogelijkheden waardoor de stoel voor ieder individu geschikt is. Ergonomische bureaustoelen zijn onder meer voorzien van zithoogteverstelling, rughoogteverstelling, zitdiepteverstelling en synchroonmechaniek. U kunt de ergonomische bureaustoelen in diverse modellen en kleuren bestellen.

Ruim assortiment kantoormeubelen

In de online webwinkel van Inofec vindt u niet alleen ergonomische bureaustoelen, maar onder meer ook voordelige kantoormeubelen als bureautafels, metalen kasten, geluiddempende scheidingswanden en receptiemeubilair. Dankzij dit ruime assortiment kunt u iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van kantoortuin tot kantine, en van wachtkamer tot directiekantoor. Bovendien is al het kantoormeubilair direct uit voorraad leverbaar, waardoor u al binnen 10 werkdagen over een nieuwe kantoorinrichting kunt beschikken.

Uw nieuwe ergonomische bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd

Alle ergonomische bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergonomische bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ergonomische bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ergonomische bureaustoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×