Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ergonomische bureaus

Om een ergonomische werkhouding aan te kunnen nemen, is enkel een ergonomische bureaustoel niet voldoende. Om een ergonomische werkplek te maken, dient u ook een ergonomisch bureau te nemen. Deze bureaus voldoen aan de ARBO normeringen NEN 2449 en NPR 1813. Dit betekent dat de bureaus voldoen aan de eisen die aan een ergonomisch bureau gesteld worden. We hebben verschillende uitvoeringen en kleuren ergonomische bureaus. U kunt al binnen 2 weken over een nieuwe ergonomische werkplek beschikken.

Ergonomische werkplek

Een ergonomisch bureau is een onderdeel van een werkplek. Een ergo bureau is in verschillende hoogtes in te stellen, zodat u altijd op de juiste hoogte kunt werken. Om een ergo werkplek compleet te maken, dient u ook over een ergo stoel te beschikken. In de webshop staan verschillende bureaustoelen die aan de eisen van een ergonomische bureaustoel voldoen. Deze stoelen hebben de ARBO normering NPR 1813 of NEN 1335. Voor minder dan € 500,- heeft u al een complete werkplek die voldoet aan de ergonomische normeringen.

Nog vele andere kantoormeubelen

Naast ergonomische bureaus heeft Inofec Kantoormeubelen nog vele andere bureaus en kantoormeubelen in haar assortiment. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u praktisch iedere ruimte binnen uw kantoor voorzien van een nieuwe inrichting. Zo kunt u onder meer de volgende ruimtes inrichten; kantoorruimtes, directiekantoor, spreekkamers, wachtkamer, kantine en entree. Het aanbod kantoormeubelen bestaat namelijk uit bureautafels, kantoorkasten, ladenblokken, directiestoelen, vergadertafels, receptiebalies, vergaderstoelen en ga zo maar door. Bovendien zijn alle kantoormeubelen binnen 10 werkdagen leverbaar.

Uw nieuwe ergonomische bureaus gratis geleverd en gemonteerd

Alle ergonomische bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergonomische bureaus ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ergonomische bureau op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ergonomische bureaus van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×