Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ergo stoelen

Wanneer u op zoek bent naar ergo stoelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie ergo stoelen in ons assortiment. Ergo wil zeggen dat de stoelen ergonomisch verantwoord zijn. Ergo stoelen dienen aan verschillende voorwaarden te voldoen alvorens ze als ergonomisch gekenmerkt mogen worden. Zo dienen onder de zithoogte, zitdiepte, rughoogte en armleggers verstelbaar te zijn. Ergo stoelen zijn vaak ook uitgevoerd met sychroontechniek en gewichtsafhankelijke instelling. Door deze vele instelmogelijkheden zijn ergo stoelen voor een breed publiek geschikt. U kunt deze ergo stoelen bestellen in diverse modellen en kleuren. De levertijd van de ergo stoelen bedraagt slechts 10 werkdagen.

Comfortabele ergo stoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreide collectie ergo stoelen in haar online webshop opgenomen. De ergo stoelen zijn zeer voordelig geprijsd. Deze scherpe prijzen maken het mogelijk om toch een ergo stoel aan te schaffen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Ergo stoelen zijn stoelen die voorzien zijn diverse instelmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om de zithoogte, zitdiepte, rughoogte en armleggers te verstellen. Tevens zijn ergo stoelen vaak uitgevoerd met sychroontechniek en gewichtsafhankelijke instelling. Door al deze instelopties voldoen de ergo stoelen aan de ARBO normering NEN-EN 1335 of NPR 1813. Ergo stoelen zijn dan ook voor een breed publiek geschikt. Gebruikers kunnen de stoel immers geheel naar wens instellen. De ergo stoelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Bovendien bedraagt de levertijd van deze stoelen slechts 10 werkdagen. Alle ergo stoelen worden namelijk in ons magazijn op voorraad gehouden.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Niet alleen voor ergo stoelen kunt u bij Inofec terecht. De webshop bevat ook een zeer uitgebreid assortiment kantoormeubelen. U vindt in de webshop onder meer een compleet aanbod van archiefkasten, zoals draaideurkasten, dossierkasten en roldeurkasten. Maar de webwinkel bevat ook diverse bureaus, zoals hoekbureaus, verstelbare bureaus, vergadertafels en kantinetafels. Naast bureaustoelen, kasten en bureaus kunt u bij Inofec ook terecht voor onder andere kantoorstoelen, receptiemeubilair en scheidingswanden. Met dit uitgebreide aanbod kunt u echt iedere ruimte binnen uw kantoor inrichten. Bovendien zijn alle kantoormeubelen leverbaar binnen slechts 10 werkdagen.

Uw nieuwe ergo stoelen gratis geleverd en gemonteerd

Alle ergo stoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergo stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ergo stoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ergo stoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×