Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ergo bureaustoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreide collectie bureaustoelen in haar assortiment, waaronder verschillende ergo bureaustoelen. Ergo bureaustoelen zijn stoelen die ergonomisch verantwoord zijn. Niet iedere stoel krijgt zomaar de toevoeging ergonomisch. Hiervoor dient de bureaustoel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo kunnen bij ergo bureaustoelen onder meer de zithoogte, zitdiepte, rughoogte en armleggers versteld worden. Tevens zijn ergo bureaustoelen vaak uitgevoerd met synchroontechniek en gewichtsafhankelijke instelling. Deze uitgebreide instelopties zorgen ervoor dat de stoel voor een breed publiek geschikt is. Alle ergo bureaustoelen zijn te bestellen in diverse kleuren en modellen en binnen 10 werkdagen leverbaar.

Ergo bureaustoelen met veel zitcomfort

Wanneer u op zoek bent naar voordelige ergo bureaustoelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie ergo bureaustoelen in ons assortiment welke bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Voor een goede bureaustoel hoeft u dus echt niet de hoofdprijs te betalen. Een ergo bureaustoel is een stoel die voorzien is van uitgebreide instelmogelijkheden en zodoende in aanmerking komt voor de ARBO normering NEN-EN 1335 of NPR 1813. Enkele van deze opties zijn verstelbare zitdiepte, zithoogte, rughoogte en armleggers. Tevens zijn ergo bureaustoelen vaak uitgerust met een gewichtsafhankelijke instelling en synchroontechniek. Deze uitgebreide opties zorgen ervoor dat deze stoel voor een breed publiek geschikt is. U kunt de ergo bureaustoelen bestellen in diverse modellen en kleuren. Bovendien zijn al deze bureaustoelen binnen slechts 10 werkdagen leverbaar.

Ruime collectie kantoormeubilair

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bestaat niet alleen uit ergo bureaustoelen. Ook voor andere kantoormeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u in de online webshop van Inofec bijvoorbeeld ook verstelbare bureaus, dossierkasten, vergaderstoelen, schuifdeurkasten, scheidingswanden, rolblokken, presentatiemiddelen en receptiebalies. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte binnen uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw input werken zij een passend advies voor u uit.

Uw nieuwe ergo bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd

Alle ergo bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ergo bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ergo bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ergo bureaustoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×