Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Het Nieuwe Werken wordt in steeds meer bedrijven toegepast. Hierdoor is de vraag naar flexwerkplekken, zoals elektrische tafels, de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het voordeel van elektrische tafels is dat ze in een handomdraai in hoogte versteld kunnen worden. Daarnaast bieden deze elektrische tafels de mogelijkheid om zowel staand als zittend te werken. De elektrische tafels die in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, zijn binnen 10 werkdagen leverbaar.

Elektrisch verstelbare bureautafels

Uit vele onderzoeken is inmiddels gebleken dat het gebruik van elektrisch verstelbare bureautafels tot gevolg heeft dat de gebruikers van de elektrische tafels veel meer in beweging zijn. Dit heeft weer een positief effect op het voorkomen van vermoeidheid en rugklachten. Bovendien bevordert het afwisselend zittend en staand werken aan elektrische tafels de productiviteit en concentratie. Tevens zijn deze elektrische tafels zeer goed in te zetten als flexwerkplekken. De gebruiker van de werkplek past met één druk op de knop de gewenste hoogte van de bureautafel aan.

Diverse afmetingen en kleuren

De elektrische tafels zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De afmetingen variëren van 120x80cm tot en met 180x80cm. Het onderstel is leverbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit en de topbladen zijn te bestellen in appel, peren, grijs eiken en wit.

Handmatig verstelbare bureautafels

Naast bovenstaande elektrisch verstelbare bureautafels heeft Inofec Kantoormeubelen ook bureautafels die handmatig verstelbaar zijn. U kunt deze bureautafels door middel van een slinger in hoogte verstellen. Dit maakt deze bureautafels zeer geschikt als flexwerkplek. Deze handmatig verstelbare bureaus worden dan ook veelal toegepast in bedrijven die Het Nieuwe Werken toepassen. De gebruiker kan op een eenvoudige manier de gewenste hoogte van de bureautafel instellen, waardoor de werkplek door iedereen te gebruiken is. Het bereik van deze tafels is van 62 tot 85 cm.

Leverbaar in diverse kleuren

De handmatig verstelbare bureautafel Flex is leverbaar met een aluminium onderstel. Het topblad is te bestellen in 4 kleuren, namelijk in chateau eiken, geborsteld eiken, grijs eiken en peren.

Volledig assortiment kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft naast elektrische tafels een zeer breed en gevarieerd assortiment kantoormeubelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor andere bureautafels, kantoorstoelen, ladeblokken, archiefkasten en meer. Wij kunnen iedere ruimte binnen uw kantoor inrichten en dan binnen slechts 10 werkdagen. Het kantoormeubilair dat in onze webshop staat, is namelijk direct uit voorraad leverbaar.

Gratis levering en montage

Alle elektrische tafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle elektrische tafels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe elektrische tafel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec elektrische tafels.

Uitstekende service, grote voorraad en zeer vriendelijk personeel!

Ze bestaan nog. Bedrijven die niet alleen een grote voorraad hebben en waarvan het personeel niet alleen vriendelijk is, maar ook servicegericht is.Dhr. Nijsten

Uitstekende service, kant en klaar afgeleverd

Inofec levert snel, perfect en het mooiste is dat alles gemonteerd wordt geleverd, geen dozen, niets in elkaar schroeven. De kwaliteit is goed en de prijs concurrerend.Dhr. Van der Wulp

Klantgericht, professioneel en snel!

Inofec heeft niet alleen een goede website, maar ook een prima showroom met kundige medewerkers. Levering en montage zeer klantgericht.Dhr. De Jong

Goed, snel en klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling van kantoormeubilair bij Inofec.Raymond

Prima service en mooie producten met een goede prijs/prestatieverhouding

Voor ons nieuwe kantoor de volledige inrichting laten verzorgen door Inofec. De levering en montage was snel en compleet. De inrichting is mooi en heeft ons al de nodige complimenten opgeleverd.Authasas BV

Contactformulier

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×