Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Dossiermappen

In een dossiermap kunt u uw orders, facturen, contracten en andere belangrijke documenten bewaren. Deze dossiermappen kunt u weer bewaren in een dossierkast, zodat uw dossiermap veilig is opgeborgen. Binnen slechts 10 werkdagen ontvangt u de dossiermappen zonder extra kosten.

Documenten archiveren in dossiermappen

Om uw dossiers en dergelijke op te bergen, is het gebruik van dossiermappen ideaal. Deze dossiermappen bestelt u, naast archiefkasten, nu eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. U kunt de dossiermappen in veschillende formaten bestellen. Zo zijn de dossiermappen leverbaar in de formaten A4, folio en lateraal A4. A4 en folio dossiermappen zijn perfect voor gebruik in een dossierkast of een mappenkast. In een draaideurkast zijn juist laterale A4 dossiermappen weer ideaal. De dossiermappen zijn per 50 stuks in een doos verpakt.

Overig meubilair

Inofec heeft naast de diverse dossiermappen een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijf inrichten. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer conferentiestoelen, vergaderstoelen, roldeurkasten of ontvangstbalies. Inofec Kantoormeubelen is uw partner om uw kantoorpand te voorzien van nieuwe kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×