Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Dossierladekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse dossierladekasten opgenomen in haar online assortiment. De dossierladekasten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. U kunt namelijk kiezen uit dossierladekasten met 2, 3 of 4 lades welke in 3 kleuren leverbaar zijn. Uw dossierladekast wordt gebruiksklaar binnen 10 werkdagen geleverd.

Voordelige dossierladekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse voordelige dossierladekasten in haar online webshop. Deze dossierladekasten hebben verschillende specificaties. Zo zijn alle dossierladekasten voorzien van kogelgelagerde geleiders welke ervoor zorgen dat u de lades soepel kunt openen en sluiten. Ook zijn de kasten uitgevoerd met een ladeblokkering. Hierdoor kunt u maar één lade tegelijk openen. Zou dit wel mogelijk zijn, dan bestaat de kans dat de kast door al het gewicht naar voren kantelt. Daarnaast zijn alle lades uitgerust met een etikethouder, zodat u per lade de inhoud kunt aangeven. De dossierladekasten zijn te bestellen in 3 modellen, namelijk met 2, 3 en 4 lades en in de kleuren zwart, grijs en aluminium.

Overige kasten online kopen

Naast deze dossierladekasten leveren wij nog meer kantoorkasten. Als u een voordelige kast wilt hebben voor uw archief, dan kiest u voor de draaideurkast. Voor wat meer uitstraling in uw kantoor kunt u kiezen voor een roldeurkast. Wilt u uw archief veilig bewaren, neem dan één van onze brandwerende kasten of brandkasten. De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt u een ruim assortiment aan kasten, maar ook overige kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw dossierkasten

Alle dossierladekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe dossierladekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec dossierladekast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×