Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Documentenkast voor al uw archief

U wilt uw documenten graag in een kast bewaren, maar u weet niet welke kast u moet nemen. Wij hebben diverse documentenkasten in onze webshop staan. Iedere documentenkast heeft zijn eigen functie. Alle documentenkasten die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe documentenkast.

Diverse documentenkasten voor diverse toepassingen

Inofec Kantoormeubelen heeft verschillende documentenkasten in haar assortiment. Zo vindt u in onze online webshop onder meer draaideurkasten, roldeurkasten, dossierkasten en ladekasten. De meest populaire documentenkast is de draaideurkast. Dit is een voordelige archiefkast die geschikt is om ordners en laterale A4 hangmappen in te bewaren. Ook de roldeurkasten zijn veel verkochte documentenkasten. Het voordeel van deze kast is dat de deuren in de kast verdwijnen, waardoor de kast ruimte bespaart. Wanneer u veel gebruik maakt van dossiers en hangmappen, dan adviseren wij u het gebruik van mappenkasten aan. Ladekasten zijn ook ideaal om documenten in op te bergen. Deze ladekasten zijn te bestellen in A0, A1, A3 en A4 formaat. Alle documentenkasten zijn te bestellen in diverse kleuren, zoals zwart, aluminium en grijs.

Overige kasten

Naast bovengenoemde documentenkasten hebben wij nog meer kasten in ons assortiment. Een aantal van deze kasten kunt u ook gebruiken als documentenkast, zoals schuifdeurkasten, brandkasten en ladeblokken. Deze kasten zijn vooral bedoeld om documenten in te bewaren. Daarnaast hebben wij nog meer kantoorkasten in ons assortiment, zoals tijdschriftenkasten en brochurekasten. Naast deze kasten heeft Inofec nog honderden andere kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw documentenkasten

Alle documentenkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle documentenkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe documentenkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec documentenkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×