Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Directietafels

Voor de inrichting van uw directiekantoor heeft u diverse meubelen nodig, zo ook de directietafels. Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal directietafels die uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment directietafels waar een langere levertijd voor geldt, maar speciaal voor u besteld kunnen worden. Wij monteren en leveren uw directietafel volledig gratis.

Mooie directietafels voor uw directiekantoor

De lijnen InoDelta en InoAuttica bevatten diverse directie tafels. De directielijn InoAuttica heeft 2 hoekbureaus in haar assortiment. Deze directietafels zijn leverbaar in de kleurcombinatie wild peren-wit. De directie tafels van de lijn InoDelta kunt u bestellen in de warme kleur wengé. Deze tafels zijn afgewerkt met aluminium accenten, waardoor deze directietafels een tijdloos en modern karakter krijgen. U vindt in ons assortiment ook bijpassende ladeblokken en archiefkasten.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse directietafels levert Inofec honderden kantoormeubelen. Voor uw directiekamer kunnen wij nog meer directiemeubilair leveren, zoals vergaderstoelen en bureaustoelen leveren. Voor andere ruimtes in uw kantoor kunnen wij ook bijpassende meubelen leveren. Bijvoorbeeld voor uw entree hebben wij verschillende balies en wachtkamerstoelen. Voor uw kantoor hebben wij een breed assortiment bureautafels, vergaddertafels, kantoorkasten en archiefstellingen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw directietafels

Alle directietafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook uw directietafel ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe directiemeubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec directietafel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×