Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Directiemeubilair

Directiemeubilair mag net iets anders zijn dan kantoormeubiliar. Daarom hebben wij ook een speciaal assortiment directiemeubilair dat uitstekend geschikt is voor uw directiekantoor. Al ons directiemeubilair wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast ons standaard assortiment hebben we ook een aantal directielijnen die niet uit voorraad leverbaar zijn. Onze afdeling verkoop kan u hier verder over informeren.

Assortiment directiemeubilair

Wanneer u uw directiekantoor opnieuw wilt inrichten, dan zijn hiervoor een aantal meubelen nodig. De directielijnen InoDelta en InoAuttica voorzien hierin. Zo vindt u in deze lijnen een directiebureau met bijpassend ladeblok en/of bureuakast. Uw documenten kunt u kwijt in één van de mooie bijpassende directiekasten. Om de inrichting van uw directiekantoor compleet te maken, zijn er ook diverse vergadertafels. Om uw directiekantoor verder aan te kleden, leveren wij ook verschillende directiestoelen. Bijvoorbeeld, een directiestoel voor aan uw directiebureau, maar ook een aantal luxe vergaderstoelen.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse directiemeubelen levert Inofec nog honderden andere kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse kantoorstoelen, zoals projectstoelen, barkrukken en kantinestoelen. Met ons assortiment kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, receptiehal, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis levering en montage van uw directiemeubilair

Al het directiemeubilair van Inofec Kantoormeubelen wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw directiemeubilair. De monteurs plaatsen uw nieuwe meubilair op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec directiemeubilair.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×