Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Directeursstoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal directeursstoelen opgenomen in haar online assortiment. Deze directeursstoelen zijn gemaakt van leer om het zitcomfort te optimaliseren. Bestelt u vandaag nog een nieuwe directeursstoel, dan kunt u al binnen 10 werkdagen gebruik maken van uw nieuwe stoel. Wij leveren en monteren uw stoel ook gratis.

Voordelige directeursstoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse voordelige directeursstoelen in haar assortiment. Bij het ontwerp van deze directeursstoelen is de nadruk gelegd op het comfort en de uitstraling van de stoelen. Daarom zijn de directeursstoelen veelal voorzien van een leren bekleding. Mede dankzij de leren bekleding en de uitgebreide instelmogelijkheden bieden deze directeursstoelen veel zitcomfort. Onder meer de zithoogte, de armleggers en de rugleuning van deze stoelen zijn verstelbaar, zodat u de stoel geheel naar uw eigen wensen in kunt stellen.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen directeursstoelen, maar levert nog honderden andere kantoormeubelen. Alle kantoormeubelen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Dus ook alle balies, bureautafels, fauteuils, bureaustoelen en vergadertafels worden binnen 10 werkdagen geleverd. Met de kantoormeubelen van Inofec kunt u alle ruimtes in uw kantoor inrichten. Onze verkoopadviseurs geven u graag een advies op maat.

Gratis levering en montage van uw directeursstoelen

Alle directeursstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe directeursstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec directeursstoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×