Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Directeur bureaus

Om uw directeurskantoor van een nieuwe inrichting te voorzien, hebben wij een aantal speciale bureaus in ons assortiment. De meubellijnen InoAuttica en InoDelta hebben een aantal mooie directeursbureaus. Ieder directeur bureau is strak vormgegeven en past in ieder directeurskantoor. De directeur bureaus van de InoAuttica zijn te bestellen in 2 verschillende modellen. Daarnaast kunt u uw directeurskantoor verder aanvullen met een vergadertafel, draaideurkast of boekenplank. De InoDelta meubellijn is ontworpen volgens Italiaans design. Ook hier kunt u directeur bureaus in diverse modellen bestellen. Tevens kunt u de ruimte verder inrichten met een bijpassende vergadertafel, archiefkast en ladeblok.

Uw directeur bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd

De levering en montage van uw directeur bureau is volledig gratis. Uw bureau wordt binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Wij laten u 2 werkdagen voor levering per telefoon of email weten wanneer wij het directeursbureau komen leveren. Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw directeurbureau na levering direct gereed is voor gebruik. Zij monteren uw bureau op de juiste plaats in uw directiekantoor. Het verpakkingsmateriaal nemen de bezorgers ook mee retour. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen en kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe directiemeubilair.

Meer dan duizend kantoormeubelen op voorraad

Het assortiment directeurbureaus is slechts een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen heeft. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook diverse kantinestoelen, jaloeziekasten, ladenblokken en ARBO bureaustoelen. Met ons assortiment kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals uw kantoor, receptie, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×