Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Design wanden

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u een mooie collectie design wanden. Deze design wanden zijn perfect te gebruiken om een kantoorruimte af te scheiden of op een flexibele manier in te delen. De design wanden zorgen niet alleen voor meer privacy, maar ze zijn ook nog eens geluidsabsorberend. Het gebruikte materiaal neemt het omgevingsgeluid op, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt en mensen zich beter kunnen focussen op hun werkzaamheden. U kunt de wanden ook verkrijgen in een niet-akoestische variant. De design wanden zijn te bestellen als staande wanden, mobiele wanden en opzetwanden in diverse maten en kleuren.

Mooie design wanden eenvoudig online bestellen

Er zijn verschillende oplossingen te bedenken om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden, maar niet iedere oplossing is even mooi. Daarom heeft Inofec Kantoormeubelen een fraaie collectie design wanden ontworpen. Deze wanden zijn niet alleen voorzien van een strak design, ze hebben ook een aantal functionele eigenschappen. De wanden zorgen onder andere voor meer privacy op de werkplekken. Daarnaast zijn de akoestische design wanden vervaardigd uit materialen die ervoor zorgen dat omgevingsgeluiden worden geabsorbeerd. Hierdoor creëert u rust in de ruimte en zodoende kunnen mensen zich beter focussen op hun werkzaamheden. De design wanden zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, namelijk als staande wanden, mobiele wanden en opzetwanden voor bureautafels. De staande en mobiele scheidingswanden kunt u bestellen als koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare design wanden zijn uitgevoerd met magneetstrips die zorgen voor een naadloze aansluiting. Dus wanneer u meerdere wanden naast elkaar wilt zetten, adviseren wij u koppelbare scheidingswanden aan te schaffen. De design wanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Snel online kantoormeubelen bestellen

Ook voor andere kantoormeubelen kunt u bij Inofec terecht. De webwinkel biedt een brede collectie voordelige kantoormeubelen waarmee u iedere ruimte binnen uw bedrijf kunt inrichten. Van kantoortuin tot directiekantoor, en van vergaderruimte tot kantine en entree, voor al deze ruimtes bieden wij passend kantoormeubilair. De webshop bevat onder meer bureaus, bureaustoelen, kantinestoelen, draaideurkasten, dossierkasten, roldeurkasten, receptiemeubilair en presentatiemiddelen. Via een paar eenvoudige stappen bestelt u uw nieuwe kantoormeubelen.

Design wanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle design wanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de design wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe scheidingswanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe designwanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×