Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Design stoelen

Design is een erg breed begrip. Dit geldt ook voor design stoelen, want wat voor soort stoel kun je definiëren als design stoel? Als een stoel een eyecatcher in een ruimte is, dan kun je dit al omschrijven als design. Inofec Kantoormeubelen heeft ook een aantal designstoelen in de webshop staan. Naast deze stoelen hebben wij nog veel meer design stoelen die niet in de webshop staan, maar die wij wel kunnen leveren.

Er zijn verschillende soorten designstoelen. Eén van deze stoelen zijn de design bureaustoelen. In onze webshop hebben wij enkele van deze bureaustoelen staan. Een voorbeeld van een design bureaustoel is de stoel Imo. Deze design bureaustoel heeft strakke lijnen die in elkaar overvloeien. Het chromen frame geeft de bureaustoel net iets extra’s. Naast de bureaustoelen hebben wij ook een aantal design vergaderstoelen. Het beste voorbeeld hiervan is de stoel InoFlo. Deze vergaderstoel heeft de Reddot Design Award 2013 gewonnen. Deze stoel is ook leverbaar als bureaustoel.

Andere type design stoelen die wij hebben, zijn de stoelen voor bijvoorbeeld uw receptie-, vergader- en kantineruimte. We hebben een aantal design zitmeubels die hier zeer geschikt voor zijn. Bijvoorbeeld de Grand Prix Small, EI-Catcher en Poef Pause kunt u gebruiken in uw ontvangstruimte. Voor een creatieve vergadersessie kan de zitzak Sitt een goede oplossing bieden. Naast deze design stoelen kunnen wij nog veel meer leveren. Wilt u een volledige kantoorruimte inrichten met design kantoormeubelen, dan is dit ook mogelijk.

Als u een kantoorruimte, entree, receptie of kantine wilt inrichten met designstoelen, dan kunnen wij voor u een inrichting op maat maken. Onze vertegenwoordigers maken voor u een tekening en offerte op maat. Wilt u een beeld krijgen van hoe de ruimte eruit komt te zien, dan kunnen wij voor u een 3D tekening maken. Kom langs in onze showroom om de producten te zien of zelf te testen. Of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers voor een afspraak bij u op kantoor.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×