Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Design scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen heeft een mooie collectie design scheidingswanden in haar assortiment. Deze design scheidingswanden zijn ideaal om uw kantoor flexibel in te delen of af te scheiden. De gebruikte materialen in de akoestische wanden zorgen er bovendien voor dat omgevingsgeluiden tot een minimum worden beperkt. Dit brengt rust op kantoor, waardoor mensen zich optimaal op hun werkzaamheden kunnen concentreren. Daarnaast biedt het gebruik van design scheidingswanden meer privacy voor uw medewerkers. De design scheidingswanden zijn te bestellen als mobiele wanden, staande wanden en opzetwanden voor bureaus. U kunt de wanden bestellen in diverse kleuren en afmetingen.

Fraaie design scheidingswanden voor kantoor

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal fraaie design scheidingswanden in haar assortiment. Deze scheidingswanden zijn ideaal om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden. Bovendien zijn deze design scheidingswanden in 2 varianten te bestellen; wel en niet akoestisch. De akoestische wanden zorgen voor geluidsabsorptie, waardoor eventuele geluidsoverlast tot een minimum beperkt en kunnen medewerkers zich beter op hun werkzaamheden concentreren. U kunt deze design scheidingswanden bestellen als mobiele wanden, staande wanden en opzetwanden. De staande en mobiele scheidingswanden zijn verkrijgbaar als koppelbare en niet-koppelbare scheidingswanden. De koppelbare scheidingswanden zijn voorzien van magneetstrips waardoor ze naadloos op elkaar aan te sluiten zijn. Zeker wanneer u meerdere design wanden naast elkaar wilt plaatsen, dan adviseren wij koppelbare scheidingswanden. Met de design opzetwanden creëert u meer privacy voor uw medewerkers. U kunt de design scheidingswanden kopen in tal van kleuren en afmetingen.

Ruim assortiment kantoormeubilair

U vindt in ons assortiment niet alleen design scheidingswanden, maar nog vele andere kantoormeubelen. De online webshop bevat onder andere ook ladekasten, garderobekasten, kantinetafels, bureaus, conferentiestoelen, bureaustoelen, werkplaatsstoelen, presentatiemiddelen en kapstokken. U kunt met dit complete assortimen echt iedere ruimte in uw bedrijf van een nieuwe kantoorinrichting voorzien. Naast een bezoek aan onze online webshop, bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om alle meubelen te aanschouwen en zelfs uit te proberen.

Design scheidingswanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle design scheidingswanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de design scheidingswanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe designwanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe design scheidingswanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×