Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Design kantoormeubelen

Wat is design? Design is een heel ruim begrip en dit geldt ook voor kantoormeubelen. Het ontwerp van een kantoormeubel is een deel van het design van het meubel. Daarnaast gaat het ook om de beleving en de ruimte waar de kantoormeubelen staan. Design kantoormeubelen is een allesomvattend geheel wat betreft kantoorinrichting.

Er zijn verschillende kantoormeubelen die een design aspect hebben, bijvoorbeeld de bureaustoel. In ons assortiment hebben wij een aantal design bureaustoelen die geschikt zijn voor een design kantoorinrichting. Een voorbeeld van een dergelijke bureaustoel is de InoFlo. Deze design bureaustoel is strak vormgegeven en past in diverse inrichtingen. Tevens heeft de bureaustoel InoFlo de Reddot Design Award 2013 gewonnen. Daarnaast hebben wij ook een aantal design bureaus. Hiervan staan er een aantal in onze webshop, maar wij hebben ook diverse designs bureaus die niet in de webshop vermeld staan.

Als u een kantoorruimte, entree, receptie of kantine wilt inrichten met design kantoormeubilair, dan kunnen wij voor u een inrichting op maat maken. Onze vertegenwoordigers werken een complete inrichtingstekening en bijbehorende offerte voor u uit. Wilt u een indicatie hebben hoe de ruimte eruit komt te zien, dan maken wij een 3D tekening voor u. Kom langs in onze showroom om de producten zelf te zien en te testen. Of neem contact op voor een afspraak bij u op kantoor met één van onze vertegenwoordigers.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×