Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Decoratieve scheidingswanden

Wanneer u een ruimte flexibel wilt indelen of afscheiden, kunt u hier natuurlijk saaie systeemwanden voor gebruiken. Er zijn echter ook mooie oplossingen voor te vinden, bijvoorbeeld door het gebruik van decoratieve scheidingswanden. Een decoratieve scheidingswand is voorzien van een mooie stoffering die in diverse kleuren leverbaar is. Zo kunt u de kleur van de scheidingswanden afstemmen op de kleuren van uw kantoorinrichting. In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u staande scheidingswanden, mobiele scheidingswanden en scheidingswanden die u op de bureautafels plaatst. Al deze decoratieve scheidingswanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bovendien zijn de scheidingswanden ook te bestellen in een akoestische variant. Deze wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen.

Decoratieve scheidingswanden voor uw kantoorruimtes

Bent u op zoek naar een fraaie oplossing om uw kantoorruimtes flexibel in te delen of af te scheiden? Dan kunt u uiteraard kiezen voor eenvoudige, maar vaak saaie systeemwanden. Er zijn echter ook mooie oplossingen voor te vinden, zoals decoratieve scheidingswanden. Deze decoratieve scheidingswanden zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog uiterst functioneel. Het materiaal waaruit de scheidingswanden zijn vervaardigd, heeft namelijk de eigenschap geluid te absorberen. Met name in een grote kantoorruimte van bijvoorbeeld een call center kan enige geluidsoverlast ontstaan. Dit voorkomt u door dit soort scheidingswanden in de ruimte te plaatsen, niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De scheidingswanden zijn ook als niet-akoestische variant te bestellen. Een decoratieve scheidingswand is leverbaar als staande scheidingswand, mobiele scheidingswand en als opzetwand voor uw bureautafel. De staande en mobiele scheidingswanden zijn tevens te bestellen als een koppelbare en niet-koppelbare wand. Met name wanneer u meerdere decoratieve scheidingswanden naast elkaar wilt plaatsen, adviseren wij u koppelbare wanden te kopen. Deze zijn, dankzij de magneetstrips die in het profiel verwerkt zijn, naadloos op elkaar aan te sluiten. U kunt deze scheidingswanden in tal van kleuren en afmetingen bestellen.

Ruim assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen heeft niet alleen decoratieve scheidingswanden in haar webwinkel. Het assortiment kantoormeubilair is zeer volledig, zodat u iedere ruimte binnen uw bedrijf kunt voorzien van een nieuwe inrichting. Dankzij dit ruime aanbod van voordelige kantoormeubelen kunt u onder meer uw kantoorruimtes, directiekantoor, kantine, spreekkamers, receptieruimte, wachtkamers etcetera inrichten. De webshop bevat onder andere stevige archiefkasten, ergonomische bureaustoelen, vele bureautafels, comfortabele vegaderstoelen, voordelige kantinestoelen en mooie balies.

Decoratieve scheidingswanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle decoratieve scheidingswanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de scheidingswanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe decoratieve scheidingswanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe decoratieve scheidingswanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×