Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Conferentietafels

In onze webshop hebben wij een aantal tafels die geschikt zijn voor een conferentie. Er zijn verschillende type conferentietafels. Ons assortiment bevat voornamelijk conferentietafels die ook te gebruiken zijn als vergadertafels. U heeft de keuze uit verschillende stijlen, doordat wij ook verschillende meubellijnen aanbieden. Als u op zoek bent naar een conferentietafel die vooral uit ronde vormen bestaat, dan is de meubellijn InoPro een uitstekende keuze. Daarnaast hebben wij ook strakke en modern vormgegeven tafels van de meubellijn InoSquare en InoSmart. Voor het meer klassiekere design hebben wij de InoDelta en InoAuttica lijnen. Om uw conferentietafel compleet te maken kunnen wij ook bijpassende conferentiestoelen leveren. Deze conferentietafels en conferentiestoelen zijn allemaal leverbaar binnen 10 werkdagen.

Op onze website staan de conferentietafels die wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij tientallen ofwel honderden andere uitvoeringen en types voor u bestellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis levering en montage van uw conferentietafel

Alle conferentietafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Er wordt 2 werkdagen voor levering contact met u opgenomen, zodat u weet op welke dag wij de conferentietafels komen leveren. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle tafels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe conferentietafel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec conferentietafel.

Overige tafels en meubelen

Naast bovenstaande conferentietafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende tafels. In onze webshop staan ook enkele bureautafels, kantinetafels en kantoortafels. Wij zijn niet alleen leverancier van tafels, maar ook van honderden andere meubelen. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere een brandkast, directiebureau, receptiebalie, scheidingswand en zadelkruk. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×