Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Conferentiemeubelen

U vindt in de webshop van Inofec Kantoormeubelen een compleet assortiment conferentiemeubelen. De belangrijkste onderdelen voor de inrichting van een conferentieruimte zijn conferentietafels en conferentiestoelen. U kunt deze conferentiemeubelen bestellen in diverse modellen, kleuren en afmetingen. Conferentietafels zijn er bijvoorbeeld in rechte vormen, maar ook in ronde en ovale vormen. Waar u voor kiest is uiteraard geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Ook conferentiestoelen kunt u bestellen in tal van variaties. Qua materiaal zijn er namelijk verschillende mogelijkheden. Zo zijn er conferentiestoelen die voorzien zijn van een kunststof zitting en rugleuning. Maar daarnaast vindt u in onze webshop ook gestoffeerde of lederen conferentiestoelen. Alle conferentiemeubelen worden gratis geleverd en gemonteerd en dat al binnen 10 werkdagen. Uw nieuwe conferentiemeubelen koopt u dan ook eenvoudig en snel online via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Compleet assortiment conferentiemeubelen

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goede conferentiemeubelen voor een scherpe prijs, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij bieden onder meer conferentiestoelen en conferentietafels voor uw conferentieruimte. Zowel de tafels als de stoelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en afmetingen. Waar u voor kiest, bepaalt u uiteraard helemaal zelf, maar onze adviseurs kunnen u wel begeleiden bij het samenstellen van de juiste conferentiemeubelen voor uw ruimte. Op basis van uw eisen en wensen wordt de meest ideale inrichting bepaald en vervolgens wordt gekeken welke conferentiemeubelen hier het beste bij aansluiten. In de ene ruimte zal een ronde of ovale conferentietafel juist perfect passen, terwijl in een andere conferentieruimte rechte tafels meer tot zijn recht zullen komen. Qua comfort zijn er ook een aantal mogelijkheden. Kunststof conferentiestoelen bijvoorbeeld zijn perfect schoon te maken en houden, maar bieden iets minder zitcomfort dan gestoffeerde stoelen. Terwijl een lederen of kunstlederen conferentiestoel beide voordelen biedt.

Ruim aanbod kantoormeubilair

De webshop bevat niet alleen conferentiemeubelen, maar ook tal van andere producten op het gebied van kantoorinrichting. Hierbij kunt u denken aan onder meer bureautafels, kantoorstoelen, kantinestoelen, archiefkasten, ladeblokken, scheidingswanden, receptiebalies en presentatiemiddelen. Dankzij dit complete aanbod kunt u iedere ruimte in uw kantoor voorzien van een nieuwe inrichting, van kantoortuinen tot kantine, en van receptieruimte tot directiekantoren.

Gratis levering en montage van uw conferentiemeubelen

Alle conferentiemeubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle conferentiemeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe conferentiemeubel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec conferentiemeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×