Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Computerbureaus

Inofec heeft in haar assortiment diverse bureaus voor uw werkplekken. De meeste bureaus die in onze webshop staan, zijn geschikt als computerbureaus. Er zijn diverse meubellijnen die ieder een eigen karakter hebben. De computerbureaus worden binnen 10 werkdagen bij u op het kantoor geleverd en gemonteerd. Bestel vandaag nog uw nieuwe computerbureaus in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Compleet assortiment computerbureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft een compleet en uitgebreid assortiment computerbureaus. Al deze bureaus behoren tot verschillende meubellijnen. De computerbureaus van de InoPro lijn bijvoorbeeld, zijn te kenmerken door de verschillende vormen bureaus en afmetingen. De computerbureaus van deze lijn zijn allemaal in hoogte verstelbaar en voldoen aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Ook binnen de meubellijnen InoSmart en InoSquare vindt u diverse computerbureaus. Deze bureaus zijn te kenmerken door een moderne en strakke vormgeving. De InoSmart en InoSquare computerbureaus voldoen eveneens aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Tenslotte hebben we nog een zeer voordelige lijn, namelijk de InoStandaard computerbureaus. De computerbureaus zijn onder meer leverbaar met een wit, aluminium of zwart onderstel en de topbladen in onder andere de kleuren wit, peren en geborsteld eiken.

Overige bureautafels

Naast bovenstaande computerbureaus heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende bureaus. In onze webshop staan ook enkele kantoortafels, vergadertafels, directietafels en hoekbureaus. Voor vergaderingen hebben wij een aantal vergadertafels en voor in uw kantine kunt u kiezen uit diverse kantinetafels. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten kantoortafels die geschikt zijn voor uw bedrijf. Naast de tientallen bureaus, heeft Inofec nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Bekijk nu alle bureautafels online.

Gratis levering en montage van uw computerbureaus

Alle computerbureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle bureaus ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe computerbureau op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec computerbureau.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×