Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Designstoelen

Ook designstoelen koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Het assortiment bureaustoelen is zeer divers. Maar wanneer u op zoek bent naar een echte designstoel biedt Inofec Kantoormeubelen een aantal zeer mooie en betaalbare designstoelen aan. Deze stoelen zijn stuk voor stuk voorzien van een strak en modern design. Veel van deze designstoelen zijn voorzien van een lederen bekleding en een chromen kruisvoet. Een populaire designstoel is de stoel Imo. Van deze serie designstoelen zijn zowel bureaustoelen als vergaderstoelen leverbaar, dé perfecte designstoel voor uw directiekantoor. Een andere designstoel die in het oog springt, is de designstoel mPosition. Deze designstoel wordt ook wel de werkplek van de toekomst genoemd. Dit omdat deze designstoelen de mogelijkheid bieden om zowel staand, zittend als liggend te werken. Met deze designstoel koopt u in feite een complete werkplek, want een bureau heeft u niet meer nodig. De design stoelen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd (tenzij anders vermeld). Deze designstoelen maken uw kantoorinrichting compleet. Op alle designstoelen heeft u een garantie van maar liefst 5 jaar. 

De designstoelen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle designstoelen worden gratis geleverd en gemonteerd. De prijs die in de catalogus en webshop staat, is de prijs inclusief levering en montage. Twee dagen voor levering nemen wij contact met u op om de levering met u af te stemmen. De bezorgers zorgen ervoor dat uw designstoel direct na levering klaar is voor gebruik. Zij zorgen er ook voor dat uw designstoelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Als de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunt u direct gebruik kunt maken van de nieuwe designstoelen.

Nog veel meer kantoormeubelen

De designstoelen zijn slechts een klein onderdeel van het totale assortiment van Inofec Kantoormeubelen. De designstoelen zijn een onderdeel van de bureaustoelen. Zo leveren wij onder andere ook ARBO bureaustoelen en NPR bureaustoelen. Ook voor de complete inrichting van uw bedrijfspand kunnen wij u helpen. Wij leveren namelijk meubelen voor kantoren, wachtruimte, kantines en vergaderruimtes. Voor iedere ruimte hebben wij een passend assortiment. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn, neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×