Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen

Voordelige nieuwe bureaustoelen koopt u bij Inofec kantoormeubelen

Wanneer u op zoek bent naar voordelige nieuwe bureaustoelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. U vindt in onze online webshop een uitgebreid assortiment bureaustoelen voor elk budget. Ook op het gebied van ergonomische bureaustoelen of design bureaustoelen kunnen wij u een brede collectie aanbieden. Het aanschaffen van nieuwe bureaustoelen kan best een uitdaging zijn. Zeker omdat niet iedereen dezelfde bouw en lichaamslengte heeft. In dat geval raden wij u aan om voor bureaustoelen te kiezen die uitgevoerd zijn met verschillende instelmogelijkheden. Zodoende kan iedere medewerker de bureaustoel naar zijn of haar eigen wensen instellen. Wanneer u de gehele dag gebruik maakt van uw bureaustoel, adviseren wij u een ARBO of NPR bureaustoel te kopen. Inofec biedt u de mogelijkheid om een bureaustoel voor de duur van 2 weken uit te proberen. De bureaustoelen zijn leverbaar in tal van modellen en kleuren zoals zwart en wit. U vindt dus altijd wel een bureaustoel die volledig aansluit bij uw wensen. Alle bureaustoelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen slechts 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd. Bestel daarom vandaag nog uw nieuwe bureaustoelen in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage

Alle bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle meubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe bureaustoelen.

Honderden kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft naast bureaustoelen nog honderden andere kantoormeubelen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse kantoormeubels, zoals vergadertafels, projectstoelen, presentatiemiddelen en folderkasten. Maar ons assortiment bestaat uit nog veel meer producten. Ook directiebureaus, ladeblokken, scheidingswanden en kantinemeubelen vindt u in onze online webshop. Kortom, Inofec is een totaalleverancier van kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×