Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen Zwolle

U zoekt naar een bureaustoelenleverancier in de omgeving van Zwolle? Dat zit u bij Inofec Kantoormeubelen goed, want wij leveren uw bureaustoel kosteloos in Zwolle. In de shop vindt u tientallen bureaustolen die wij op voorraad houden en dus binnen 10 werkdagen bij u kunnen leveren. Vindt u geen bureaustoel die aan uw wensen voldoet? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn, want we leveren ook nog heel veel andere modellen en kleuren.

Bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd in Zwolle

Of u nu in Terneuzen, Doetinchem, Venlo, Sneek of Zwolle zit, wij leveren en monteren alle bureaustoelen kosteloos. U wordt twee werkdagen voor levering gebeld dat wij de stoelen komen leveren. Wanneer onze monteurs uw nieuwe bureaustoel komen leveren, wordt de stoel gebruiksklaar voor u gemaakt. De juiste wielen worden er onder gemonteerd en als u ook een bureau heeft besteld, wordt alles voor u gemonteerd. We laten u ook niet in de rommel zitten, want al het verpakkingsmateriaal wordt mee retour genomen. Zodra onze monteurs vertrekken, kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureaustoel.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u tientallen bureaustoelen die wij uit voorraad in Zwolle kunnen leveren. Deze bureaustoelen worden al binnen 10 werkdagen geleverd. Er staan verschillende bureaustoelen in onze shop. Zo leveren wij diverse modellen die in diverse kleuren zijn te bestellen. Inofec kantoormeubelen is niet alleen een leverancier van bureaustoelen, maar heeft een totaalassortiment aan kantoormeubelen. Dus ook voor uw werkplek, kantine en vergaderruimte kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Receptiemeubilair

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Archiefkasten

Goedgekeurd volgens de ARBO nomen EN-1335 en NPR-1813.

Bureaus

Leren bureaustoelen met een strakke vormgeving, perfect voor uw directiekantoor.

Referenties

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Magazine

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meubellijnen

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×