Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen Utrecht

U zoekt naar een bureaustoelenleverancier in of in de omgeving van Utrecht? Inofec Kantoormeubelen heeft tientallen bureaustoelen in haar assortiment die wij kosteloos in Utrecht leveren. Een deel van ons assortimnet kunt u vinden in de webshop. Hier staan verschillende modellen die in diverse kleuren zijn te bestellen. Staat uw kleur of model er niet tussen? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord.

Bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd in Utrecht

Of u nu in Breda, Groningen, Vlissingen, Ede of Utrecht zit, wij leveren en monteren alle bureaustoelen kosteloos. U wordt twee werkdagen voor levering gebeld, om u op de hoogte te brengen dat wij de stoelen komen leveren. Wanneer onze monteurs uw nieuwe bureaustoel komen leveren, wordt de stoel gebruiksklaar voor u gemaakt. De juiste wielen worden er onder gemonteerd en als u ook een bureau heeft besteld, wordt ook dit voor u gemonteerd. We laten u ook niet in de rommel zitten, want al het verpakkingsmateriaal wordt mee retour genomen. Zodra onze monteurs vertrekken, kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureaustoel.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

Wij hebben tientallen bureaustoelen in de webshop staan die wij kosteloos uit voorraad kunnen leveren in Utrecht. Omdat we deze stoelen op voorraad houden, worden die bureaustoelen binnen 10 werkdagen geleverd. In de webshop staan verschillende bureaustoelen waaronder ARBO, NPR en ergonomische bureaustoelen. Inofec kantoormeubelen is niet alleen een leverancier van bureaustoelen, maar heeft een totaalassortiment aan kantoormeubelen. Dus ook voor uw directiekamer, receptieruimte of kantine kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Receptiemeubilair

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Archiefkasten

Goedgekeurd volgens de ARBO nomen EN-1335 en NPR-1813.

Bureaus

Leren bureaustoelen met een strakke vormgeving, perfect voor uw directiekantoor.

Referenties

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Magazine

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meubellijnen

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×