Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen Rotterdam

U bent op zoek naar een bureaustoelenleverancier in de omgeving van Rotterdam? Dat is geen probleem, want wij leveren alle bureaustoelen kosteloos. Als u wilt weten welke bureaustoelen wij u kunnen aanbieden, bekijk dan onze webshop. Hier vindt u tientallen stoelen die wij op voorraad hebben en dus binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Wilt u de bureaustoelen in het echt zien en ook testen, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Hier staan onze bureaustoelen opgesteld en onze vertegenwoordigers helpen u dan graag met het bepalen van de juiste bureaustoel.

Bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd in Rotterdam

Of u nu in Arnhem, Heerlen, Leeuwarden, Alkmaar of Rotterdam zit, wij leveren en monteren alle bureaustoelen kosteloos. U wordt twee werkdagen voor levering gebeld dat wij de stoelen komen leveren. Wanneer onze monteurs uw nieuwe bureaustoel komen leveren, wordt de stoel gebruiksklaar voor u gemaakt. De juiste wielen worden er onder gemonteerd en als u ook een bureau heeft besteld, wordt alles voor u gemonteerd. We laten u ook niet in de rommel zitten, want al het verpakkingsmateriaal wordt ook mee retour genomen. Zodra onze monteurs vertrekken, kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureaustoel in Rotterdam.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u tientallen bureaustoelen die wij uit voorraad in Rotterdam kunnen leveren. Deze stoelen worden al binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Er zijn verschillende bureaustoelen waaruit u kunt kiezen. Wij hebben onder andere diverse ARBO, NPR en directiestoelen in ons assortiment. Inofec kantoormeubelen is niet alleen een leverancier van bureaustoelen, maar heeft een totaal assortiment aan kantoormeubelen. Dus ook voor uw werkplek, kantine en vergaderruimte kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Receptiemeubilair

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Archiefkasten

Goedgekeurd volgens de ARBO nomen EN-1335 en NPR-1813.

Bureaus

Leren bureaustoelen met een strakke vormgeving, perfect voor uw directiekantoor.

Referenties

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Magazine

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meubellijnen

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×