Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen Breda

U bent op zoek naar een bureaustoelenleverancier in de omgeving van Breda? Inofec Kantoormeubelen levert uw bureaustoel kosteloos in Breda. In de webshop vindt u een deel van ons assortiment. De meeste van de bureaustoelen behoren tot het standaard assortiment en kunnen wij zodoende binnen 10 werkdagen leveren. Daarnaast kunnen wij veel meer modellen en kleuren leveren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom in Roosendaal. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord.

Bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd in Breda

Of u nu in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leeuwarden of Breda zit, wij leveren en monteren alle bureaustoelen kosteloos. Twee werkdagen voor levering wordt u op de hoogte gebracht van de levering. Wanneer onze monteurs uw nieuwe bureaustoel komen leveren, wordt de stoel gebruiksklaar voor u gemaakt. De juiste wielen worden er onder gemonteerd en als u ook een bureau heeft besteld, wordt ook dit voor u gemonteerd. We laten u ook niet in de rommel zitten, want al het verpakkingsmateriaal wordt mee retour genomen. Zodra onze monteurs vertrekken, kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureaustoel.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u tientallen bureaustoelen die wij uit voorraad in Breda kunnen leveren. Deze bureaustoelen worden binnen 10 werkdagen bij u op het kantoor geleverd. Het assortiment bestaat uit verschillende stoelen waaronder ARBO, NPR en ergonomische bureaustoelen. Inofec kantoormeubelen is niet alleen een leverancier van bureaustoelen, maar heeft een totaalassortiment aan kantoormeubelen. Dus ook voor uw werkplek, kantine en vergaderruimte kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Roosendaal.

Receptiemeubilair

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Archiefkasten

Goedgekeurd volgens de ARBO nomen EN-1335 en NPR-1813.

Bureaus

Leren bureaustoelen met een strakke vormgeving, perfect voor uw directiekantoor.

Referenties

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Magazine

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meubellijnen

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×