Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoelen Amsterdam

U bent op zoek naar een bureaustoelenleverancier in de omgeving van Amsterdam? Inofec Kantoormeubelen levert gratis uw bureaustoelen in Amsterdam. In onze webshop vindt u een deel van ons totale assortiment. De bureaustoelen die in de webshop staan, houden wij op voorraad en kunnen wij daarom binnen 10 werkdagen bij u leveren. Staat uw kleur er niet tussen of heeft u iets anders in gedachten? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord.

Bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd in Amsterdam

Of u nu in Assen, Emmen, Almelo, Goes of Amsterdam zit, wij leveren en monteren alle bureaustoelen kosteloos. U wordt twee werkdagen voor levering gebeld dat wij de stoelen komen leveren. Wanneer onze monteurs uw nieuwe bureaustoel komen leveren, wordt de stoel gebruiksklaar voor u gemaakt. De juiste wielen worden er onder gemonteerd en als u ook een bureau heeft besteld, wordt alles voor u gemonteerd. We laten u ook niet in de rommel zitten, want al het verpakkingsmateriaal wordt ook mee retour genomen. Zodra onze monteurs vertrekken, kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureaustoel.

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Assortiment

In de webshop vindt u tientallen bureaustoelen die wij uit voorraad in Amsterdam kunnen leveren. Dit doen wij binnen 10 werkdagen. Er zijn verschillende bureaustoelen waaronder ARBO, NPR en ergonomische bureaustoelen. Inofec kantoormeubelen is niet alleen een leverancier van bureaustoelen, maar heeft een totaal assortiment aan kantoormeubelen. Dus ook voor uw werkplek, kantine en vergaderruimte kunt u bij ons terecht. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn of Roosendaal.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×