Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaustoel van het jaar

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreide collectie bureaustoelen. Deze collectie bestaat uit eenvoudige bureaustoelen met enkele instelopties, maar bevat ook luxe bureaustoelen met uitgebreide instelmogelijkheden. De eisen en wensen die men aan een bureaustoel stelt, bepaalt uiteindelijk de keuze voor een bepaalde bureaustoel. Hierdoor kunnen de verkochte modellen bureaustoelen erg verschillen. Gekeken naar de verkoopaantallen en de ervaringen van onze klanten is er echter één stoel als bureaustoel van het jaar aan te wijzen. De bureaustoel van het jaar is de bureaustoel Raya. Dit is een ergonomische bureaustoel die voorzien is van uitgebreide instelmogelijkheden en daardoor geschikt voor een zeer breed publiek. Bovendien is de bureaustoel van het jaar in maar liefst 7 kleuren direct uit voorraad leverbaar.

Bureaustoel Raya, bureaustoel van het jaar

Het is niet voor niks dat de bureaustoel Raya bureaustoel van het jaar is geworden. De bureaustoel Raya is goedgekeurd volgens de ARBO norm NEN 1335. De uitgebreide instelmogelijkheden maken de Raya tot bureaustoel van het jaar. Zo kunt u onder meer zitdiepte, zithoogte en rughoogte verstellen, evenals de armleggers. Daarnaast is de bureaustoel van het jaar uitgevoerd met synchroontechniek en gewichtsafhankelijke instelling. Zowel de zitting en rugleuning van de bureaustoel Raya zijn gestoffeerd. Deze stoffering is in maar liefst 7 verschillende kleuren te bestellen, namelijk in zwart, antraciet, blauw, rood, groen, oranje en geel. In al deze kleuren is de bureaustoel van het jaar binnen 10 werkdagen leverbaar.

Nog vele andere bureaustoelen en kantoormeubelen

Naast de bureaustoel Raya als bureaustoel van het jaar heeft Inofec nog veel meer bureaustoelen en kantoormeubelen in haar assortiment. Hierbij kunt u denken aan onder meer archiefkasten, dossierkasten, lockerkasten, verstelbare bureaus, directiebureaus, NPR stoelen, wachtkamerbanken, zadelkrukken en balies. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte binnen uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Bovendien zijn alle kantoormeubelen die in de webshop zijn opgenomen al binnen 10 werkdagen leverbaar, tenzijn anders staat vermeld.

Gratis levering en montage van de bureaustoel van het jaar

Alle bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureaustoelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×