Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Verstelbare bureaus

Veel bedrijven gaan steeds vaker over op het flexwerken, ofwel Het Nieuwe Werken. Dat betekent dat meerdere mensen gebruik maken van één en dezelfde werkplek. Om op deze ontwikkeling in te kunnen spelen, biedt Inofec een uitgebreid assortiment verstelbare bureaus aan. Met name het verstelbaar bureau van InoFlex en het elektrisch verstelbaar bureau zijn uitermate geschikt om een flexplek te creëren. Iedere werknemer kan dan letterlijk met een druk op de knop of middels een slinger de hoogte van het bureau verstellen. Ideaal om uw werkplek aan uw eigen wensen aan te passen. U beslist wanneer u bijvoorbeeld staand wilt werken of zittend. Door uw werkhouding gedurende de dag of week aan te passen, voorkomt u eventuele (lichamelijke) klachten. 

Verstelbaar bureau voor flexwerkplek

Wanneer meerdere medewerkers gebruik maken van dezelfde werkplek, dient u rekening te houden met de verschillende lichaamsverhoudingen. Een bureau met een slinger is ideaal voor een flexibele werkplek. Naast dat het aanpassen van de hoogte geluidloos gebeurd, is de prijs van dit verstelbare bureau ten opzichte van een elektrisch verstelbaar bureau wat vriendelijker qua aanschaf. Het voordeel van een elektrisch verstelbaar bureau is natuurlijk dat er handmatig niets hoeft te gebeuren behalve het indrukken van een knop. Het basic elektrisch verstelbaar bureau heeft één knop, met twee functies: het bureau laten zakken of stijgen. Een duurder model heeft ook deze mogelijkheid met memory functie. Met deze functie hoeft de medewerker slechts op de knop te drukken en het bureau neemt de ideale stand in. Zo kan uw medewerker productief en comfortabel aan de slag.

Verstelbare bureaus worden vaak gebruikt in flexwerk kantoorruimtes. Doordat de hoogte van het bureau verstelbaar is, is het voor vrijwel iedereen mogelijk om comfortabel aan deze bureaus te kunnen werken.

Elektrisch verstelbaar bureau

We horen er steeds vaker over. Zitten is het nieuwe roken. Acht uur zittend achter een bureau werken, is niet meer van deze tijd. Een elektrisch verstelbaar bureau biedt dan ook de uitkomst om niet te blijven hangen in het verleden. Creëer de ideale zit-sta werkplek door middel van een elektrisch verstelbaar bureau. Het verschil in hoogte tussen een zitwerkplek en een sta werkplek is vaak lastig te overbruggen met een handmatig verstelbaar bureau. De motor zorgt ervoor dat het bureau gemakkelijk van de zithoogte naar de stahoogte kan verzet worden. De motor is niet geluidloos, maar dermate laag dat het niet storend is voor uw collega’s. De elektrisch verstelbare bureaus die door Inofec geleverd worden, zijn voorzien van een dubbele motor waardoor het geluid tijdens gebruik nog lager is! Ander voordeel is de snelheid waarmee het bureau qua positie veranderd kan worden als het totale gewicht wat het bureau kan dragen. Uw bureau lager of hoger verstellen? U kan uw computer of persoonlijke spullen op uw bureau laten staan.

Een zit-sta werkplek is bedoeld om uw medewerkers tijdens het werken meer te laten staan. Zet deze bureaus in sta-stand op het moment dat je een aantal telefoontjes moet plegen of mails moet versturen om actiever te werken. Op deze manier is het mogelijk om het aantal zituren tijdens het werken terug te dringen.

Inofec heeft ook hoekbureaus in het assortiment die in hoogte elektrisch verstelbaar zijn. Besproken opstelling zijn niet alleen bedoeld voor éénpersoonswerkplekken. Het is ook mogelijk om een verstelbaar bench bureau aan te schaffen. Een bench bureau met vier werkplekken is ook voorzien met scheidingswanden voor de privacy. Doordat deze wanden tussen de werkbladen zijn gemonteerd, blijven deze in dezelfde positie, wanneer je buurman of buurvouw zijn of haar bureau versteld.

Begin met Het Nieuwe Werken binnen 2 weken

De verstelbare bureaus worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. U kunt dus al binnen 2 weken van uw nieuwe bureaus gebruik maken. Wij kunnen deze snelle levertijd realiseren door het feit dat wij alle verstelbare bureaus op voorraad houden. Via de online webshop plaatst u eenvoudig uw bestelling.

Uw verstelbare bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd

Wij leveren en monteren uw in hoogte verstelbaar bureau volledig gratis. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar. Twee werkdagen voor levering wordt u geïnformeerd over de leverdatum van uw nieuwe verstelbare bureaus. Als onze bezorgers de bureaus komen leveren en monteren, hoeft u enkel de ruimte aan te geven waar de bureaus geplaatst mogen worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunt u direct van uw nieuwe verstelbare bureaus gebruik maken.

Nog veel meer kantoormeubelen

De in hoogte verstelbare bureaus zijn slechts een onderdeel van het totale assortiment van Inofec Kantoormeubelen. U vindt onder andere ook nog diverse bureaustoelen en kantoorkasten in ons online assortiment. Voor uw ergonomische werkplek zijn de ergonomische bureaustoelen, zoals de ARBO bureaustoelen en NPR bureaustoelen perfect om uw werkplek compleet te maken. U kunt uw complete kantoor inrichten met het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Ook voor scholen leveren wij speciale meubelen, zoals docentenstoelen, schooltafels, scheidingswanden en schoolkasten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×