Vrijdag 30 juni is Inofec in zijn geheel gesloten vanwege een interne meeting. Maandag 3 juli zijn u graag weer van dienst. Onze excuses voor het ongemak.
0800 - 666 33 22

Verstelbare bureaus

Ruim assortiment verstelbare bureaus bij Inofec

Veel bedrijven gaan steeds vaker over op het flexwerken, ofwel Het Nieuwe Werken. Dat betekent dat meerdere mensen gebruik maken van één en dezelfde werkplek. Om op deze ontwikkeling in te kunnen spelen, biedt Inofec een uitgebreid assortiment verstelbare bureaus aan. Met name de verstelbare bureaus InoFlex en de electrisch verstelbare bureaus zijn uitemate geschikt om een flexplek te creëren. Iedere werknemer kan dan letterlijk met een druk op de knop of middels een slinger de hoogte van het bureau verstellen. De verstelbare bureaus worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. U kunt dus al binnen 2 weken van uw nieuwe bureaus gebruik maken. Wij kunnen deze snelle levertijd realiseren door het feit dat wij alle verstelbare bureaus op voorraad houden. Via de online webshop plaatst u eenvoudig uw bestelling.

Uw verstelbare bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd

Wij leveren en monteren uw in hoogte verstelbare bureau volledig gratis. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar. Twee werkdagen voor levering wordt u geïnformeerd over de leverdatum van uw nieuwe verstelbare bureaus. Als onze bezorgers de bureaus komen leveren en monteren, hoeft u enkel de ruimte aan te geven waar de bureaus geplaatst mogen worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunt u direct van uw nieuwe verstelbare bureaus gebruik maken.

Nog veel meer kantoormeubelen

De in hoogte verstelbare bureaus zijn slechts een onderdeel van het totale assortiment van Inofec Kantoormeubelen. U vindt onder andere ook nog diverse bureaustoelen en kantoorkasten in ons online assortiment. Voor uw ergonomische werkplek zijn de ergonomische bureaustoelen, zoals de ARBO bureaustoelen en NPR bureaustoelen perfect om uw werkplek compleet te maken. U kunt uw complete kantoor inrichten met het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Ook voor scholen leveren wij speciale meubelen, zoals docentenstoelen, schooltafels, scheidingswanden en schoolkasten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×