Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaus kopen

Inofec Kantoormeubelen heeft tientallen bureaus op voorraad. De verschillende bureaus kunt u direct in onze webshop kopen. Wanneer u beslist om een nieuw bureau te kopen, dan is het van belang waar u het bureau voor nodig heeft. Wij hebben verschillende meubellijnen die ieder hun eigen stijl en prijs hebben. Wanneer u ervoor kiest om bureaus te kopen die modern moeten zijn, dan kiest u voor de meubellijn InoSquare. Deze meubellijn biedt u bureaus die strak en modern zijn vormgegeven. De bureaus van deze lijn kunt u in diverse kleurcombinaties kopen. Een bureau kopen waarbij de prijs bepalend is, dan kiest u voor de meubellijn InoStandaard. Hier vindt u al een bureau voor nog geen € 100,-.

Bureau kopen met gratis levering en montage

Wanneer u bureaus bij ons koopt, dan worden deze ook gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee dagen voor levering nemen wij contact met u op om de order en het adres te controleren. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar u de bureaumeubels wilt hebben. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaus op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en het bureau is direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Niet alleen bureaus kunt u bij ons kopen, maar ook honderden andere kantoormeubelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe archiefstelling, vergadertafel, laboratoriumstoel of directiestoel. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals een kantoorruimte, receptiehal, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×