Vrijdag 30 juni is Inofec in zijn geheel gesloten vanwege een interne meeting. Maandag 3 juli zijn u graag weer van dienst. Onze excuses voor het ongemak.
0800 - 666 33 22

Bureaus

Honderden verschillende bureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft honderden verschillende bureaus in haar online webshop. Wij hebben verschillende soorten bureaus in ons assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit bureautafelshoekbureaus en verstelbare bureaus. Voor iedere ruimte of inrichting hebben wij een passend bureau. Er zijn meerdere meubellijnen met ieder een eigen uitstraling. Zo hebben de InoPro bureaus een Italiaanse design uitstraling en zijn de InoSquare bureaus strak vormgegeven. De bureaus variëren ook in verschillende prijsklasses. Het is mogelijk om de bureaus in verschillende kleuren te kopen. Zo kunt u zowel het onderstel als het topblad in meerdere kleuren bestellen. Alle bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Binnen 2 weken kunt u dus al gebruik maken van uw nieuwe bureaus. Alle bureaus houden we op voorraad, waardoor wij u snel van nieuwe bureaus kunnen voorzien. Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op de bureaus.

Gratis levering en montage van uw bureaus

De bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de order en het adres ter controle door te spreken. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de bureaus moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaus op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en het bureau is direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment bureaus is een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen heeft. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook diverse ergonomische bureaustoelenarchiefkasten, kantoorstoelen, presentatiemateriaal en scheidingswanden. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, receptiehal, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×