Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaumeubelen

Bent u op zoek naar voordelige en kwalitatief goede bureaumeubelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Inofec heeft een uitgebreid assortiment bureaumeubelen waarmee u uw gehele kantoor kunt inrichten, van kantoortuin tot directiekantoor, en van kantine tot vergaderruimte. Een kleine greep uit ons assortiment: archiefkasten, bureautafels, bureaustoelen, directiebureaus, kantinestoelen en scheidingswanden. Bovendien zijn alle bureaumeubelen al binnen 10 werkdagen leverbaar.

Inofec levert diverse meubellijnen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse meubellijnen in haar assortiment. Hierdoor kunt u kiezen welke meubellijn het beste aansluit bij uw behoefte. Zo bureaumeubels van de lijn INOSquare hebben een strakke en moderne uitstraling, evenals de meubellijn INOSmart. De meubellijn INOPro is ontworpen volgens Italiaans ontwerp en biedt veel mogelijkheden. Heeft u echter een zeer klein buget voor nieuwe bureaumeubelen, dan biedt de INOStandaard lijn uitkomst.

Passend inrichtingsadvies op maat

Niet iedereen vindt het eenvoudig om online passende bureaumeubelen te kopen. Daarom brengen onze verkoopadviseurs uw eisen en wensen graag in kaart en werken op basis van deze input een passend inrichtingsvoorstel voor u uit.Mooi assortiment bureaumeubelen

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u een voordelig en mooi aanbod bureaumeubilair. Zo biedt de webwinkel onder meer diverse archiefkasten, waaronder draaideurkasten, roldeurkasten en dossierkasten. Maar ook op het gebied van bureaus is het aanbod zeer divers, zoals bureautafels, vergadertafels en kantinetafels. Uiteraard zijn er ook volop kantoorstoelen en bureaustoelen verkrijgbaar. Dankzij dit uitgebreide aanbod bureaumeubelen kunt u iedere ruimte in bedrijf inrichten.

Specifieke wensen

Het uitkiezen van nieuwe bureaumeubelen kan soms best lastig zijn. Daarom kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van de kennis en kunde van onze verkoopadviseurs. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een passend inrichtingsvoorstel voor u uit. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Gratis levering en montage van uw bureaumeubelen

Alle bureaumeubelen die in de webshop van Inofec staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw bureaumeubels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaumeubel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureaumeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×