Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureaukasten

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaukast? Inofec Kantoormeubelen heeft tientallen bureaukasten in haar online webshop staan. Er zijn verschillende kasten die u bij uw bureau kunt plaatsen. We leveren onder andere verrijdbare en verplaatsbare bureaukasten, maar ook kasten die op dezelfde plek blijven staan. Het assortiment is zeer diverse. Tientallen bureaukasten houden wij op voorraad en dat betekent dat wij u een nieuwe kast binnen 10 werkdagen kunnen leveren.

Voordelige bureaukasten voor kantoor

Inofec Kantoormeubelen biedt u een uitgebreid en voordelig assortiment bureaukasten. Met deze kasten heeft u altijd een opbergmogelijkheid in de buurt. We leveren verschillende modellen en types. In de webshop vind u diverse kasten die u onder uw bureau kunt plaatsen, dit zijn de ladeblokken. U kunt kiezen uit een staande ladeblok of een verrijdbaar ladeblok. Naast de ladeblokken zijn er ook ander modellen bureau kasten zoals de draaideurkast en de roldeurkast. Deze kasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren te koop. Kortom er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de bureaukasten. Onze adviseurs helpen u graag om te bepalen wat voor u de beste bureaukast is.

Ruim assortiment kantoormeubilair

De online webwinkel van Inofec bevat bureaukasten nog vele meer kantoormeubilair. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte in uw bedrijf inrichten, van kantoortuin tot directiekantoor, en van kantine tot spreekkamer en receptieruimte. Het aanbod kantoormeubilair bevat onder meerARBO bureaustoelen, wachtkamerstoelen, een sledestoelen een zaalstoel. Al deze kantoormeubelen bestelt u eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Bureaukasten worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle bureaukasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureau kast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe bureaukasten van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×