Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Brochurekasten

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse brochurekasten. Deze brochurekasten zijn uitermate geschikt om brochures, folders en magazines te tonen aan bezoekers, medewerkers of cliënten. De kasten worden gebruiksklaar geleverd en dat betekent dat u de brochurekasten direct in gebruik kunt nemen. Alle brochurekasten die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen gratis geleverd.

Voordelige brochurekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse brochurekasten in haar online assortiment. De brochurekasten worden in onze webshop ook wel tijdschriftenkasten of folderkasten genoemd. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Eén van de modellen is de metalen brochurekast voorzien van 3 opklapbare legborden met daaronder een draaideurkast. Tevens hebben we een brochurekast die volledig is voorzien van opklapbare legborden. U kunt ook kiezen voor een brochurerek of brocuhrestandaard. De brochurekasten zijn onder mee leverbaar in de kleuren zwart, grijs en aluminium.

Diverse kantoormeubelen

Naast brochurekasten levert Inofec honderden kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse bureaus, zoals hoekbureaus en computerbureaus, maar ook draaideurkasten, lockerkasten en kantoorbalies. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment stoelen, zoals bureaustoelen, vergaderstoelen en wachtkamerstoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw brochurekasten

Alle brochurekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle brochurekasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe brochurekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe brochurekasten van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×