Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Brandwerende kasten

Voor een voordelige en solide brandwerende kast, bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Deze brandwerende kasten zijn van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. De brandwerende kast wordt uit voorraad geleverd en kan zodoende al binnen slechts 10 werkdagen bij u geleverd worden. Dit geldt voor alle kantoormeubelen uit onze webshop.

Scherp geprijsde brandwerende kasten

Belangrijke en waardevolle documenten wilt u veilig kunnen opbergen. De brandwerende kast InoStandaard is hiervoor zeer geschikt. Dankzij de thermische isolatie is de kast voor de duur van circa 30 minuten brandwerend. De brandwerende kast is tevens voorzien van een kwaliteit veiligheidsslot en een 5-puntssluiting. Uw documenten zijn zodoende beschermd tegen zowel brand als inbraak. Het gebruikte materiaal voor de brandwerende kast is zeer dik en sterk staal. U kunt de deuren van de brandwerende kast tot 180° graden openen. De kasten zijn leverbaar in de kleuren zwart en grijs.

Ruim assortiment kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen biedt een breed assortiment kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop onder meer een ruime keuze aan roldeurkasten, ladekasten, bezoekersstoelen, bureautafels, kantinemeubelen, ladeblokken en receptiebalies. Al deze kantoormeubelen worden binnen slechts 10 werkdagen geleverd. Een volledig overzicht is online te bekijken in onze webshop.

Gratis levering

Alle kantoorkasten, zo ook de brandwerende kasten van Inofec Kantoormeubelen, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De brandwerende kast wordt standaard op de begane grond geleverd, maar levering en inhuizing op een etage is ook mogelijk. Een gespecialiseerde transporteur kan dit voor u verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de brandwerende kast netjes in de juiste ruimte wordt geplaatst. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec brandwerende kasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×